Stærke og erfarne kompetencer inden for branchegruppen Energi og Forsyning

BDO har samlet landets stærkeste og mest erfarne kompetencer inden for Energi og Forsyning. Gennem vores arbejde med andre forsyningsvirksomheder, myndigheder og brancheorganisationer, har vi indsigt i de udfordringer, som forsyningsselskaber mødes af.

Vores medarbejdere har alle mangeårige, stærke personlige relationer til brancheorganisationerne inden for energi og forsyning.

Vi har sammensat et stærkt team af en række rådgivere og revisorer, som har opnået deres høje faglige niveau via deres engagement og erfaring på forsyningsområdet. Vi har sammensat et team af specialister og generalister til den konkrete opgave eller kunde på forsyningsområdet. Vores specialister står blandt andet klar til at hjælpe dig inden for områder som moms/afgifter, skat, fusioner, driftsoptimering og en lang række andre områder.  

Vores ansvarlige partner – Peter Damsted Rasmussen - har 14 års erfaring med revision og rådgivning af forsyningsvirksomheder, og har blandt andet arbejdet for Energistyrelsen, Forsyningstilsynet og Forsyningssekretariatet ud over at være revisor og rådgiver for en lang række større og mindre forsyningsvirksomheder både kommunale og private.

Vores kundeansvarlige partner – Søren Peter Nielsen – har mere end 20 års erfaring med revision og rådgivning af forsyningsområdet, og han har været medlem af og formand for FSR’s forsyningsgruppe i en længere årrække.

I branchegruppen Energi og Forsyning hjælper virksomheder som kan være både kommunalt ejede men også private i form af andelsselskaber m.v. Samtidig deltagere vi på Dansk Fjernvarmes landsmøde I Aalborg, DANVAs årsmøde og Dagens Dagsordens Offentlige Bestyrelseskonference i København sammen med en lang række andre aktiviteter.

Kort sagt, er vores branchegruppe for Energi og Forsyning spækket med rådgivere og revisorer, med mange års erfaring inden for området, som altid står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.