Sommerhilsen

Sommerferien står for døren, og det er tid til et kortere- eller længerevarende afbræk fra arbejdet og hverdagen. Når vi vender tilbage fra ferien, ser vi ind i et spændende efterår, hvor vi forhåbentligt kommer afklaring på forskellige udeståender.

Et område, der i øjeblikket er i fokus, er affaldsområdet. Forhåbentlig når temperaturen ikke at falde alt for meget, før der kommer et styresignal i forhold til moms på dagrenovation. Det har nemlig stor betydning for, hvordan affaldssektoren for fremtiden skal organiseres i forhold til dagrenovation. Derudover venter hele affaldsforbrændingssektoren på en opfølgning, i forhold til at ”dødslisten” blev lagt i graven. Kravet om de 10 affaldsfraktioner er udskudt til 30/6 2022, men mange er allerede god i gang med at udmønte kravet.

På varmesektoren venter vi stadig på en eventuel ny regulering. Den regulering, vi har i dag, egner sig nemlig ikke godt til at håndtere den grønne omstilling. Vi håber derfor, at der snart kommer et udspil på dette område.

I vandsektoren kigger vi ind i en stadig tilpasning af reguleringen, og nogle af de mindste vandselskaber under vandsektorloven afslutter snart det første år uden at være omfattet af den økonomiske regulering. Vi ser ligeledes tegn på at skattesagerne snart kan blive afgjort.     

Alt i alt går vi en spændende tid i møde, og vi ønsker dig en rigtig god sommer – uanset om du satser på sol over Danmark eller søger mod varmere himmelstrøg for at få tanket op på energi og D-vitamin.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.