Energi & Forsyning artikel:

Ny udgave af Forsyningsmagasinet - denne gang med fokus på vand

15 maj 2019

Søren Peter Nielsen, Partner, statsautoriseret revisor |

Efter en travl forårssæson, hvor regnskabsaflæggelse, bestyrelsesmøder og generalforsamlinger mv. nok har haft dit fokus, håber vi, du nu har tid til at læse Forsyningsmagasinet.

Her i nyhedsbrevet har vi i hvert fald fornøjelsen af at kunne præsentere dig for anden udgave af magasinet, som vi lancerede i november 2018. Intentionen bag er at dele viden og være med til at sikre stabilitet med veje til vækst på driftsniveau i forsyningssektoren.

Denne gang stiller vi i vores branchegruppe Energi og Forsyning skarpt på vandselskaberne og de problematikker, der arbejdes med inden for denne gren af sektoren.  

Artiklerne, vi har valgt ud til den nye udgave af Forsyningsmagasinet, handler om specifikke forsyningsemner, og herudover har vi også taget lidt mere generelle temaer under behandling fx:

•    Arbejdet med CSR, der får betydning allerede for indeværende regnskabsår  
•    Cyber Security, som for mange kan være en udfordring at få helt på plads, og som er så nødvendigt og vitalt for enhver virksomhed i dag  
•    Asset Management, hvor vi i artiklen gør dig klogere på metoden, og hvordan den kan anvendes i forhold til generel økonomistyring af investeringer
•    Den nye ferielov, som stiller anderledes krav til organisationen
•    Samt endelig en artikel, der belyser fusioner og det øgede samarbejde, som vi oplever, sker i vandsektoren.

Det er vigtigt for os at holde dig ajour, og vi håber, at artiklerne bidrager til endnu større indsigt og viden.

Du ser det nye Forsyningsmagasin online lige her.
 

Hent forsyningsmagasinet

 

Ses vi ved Danvas Årsmøde? Vi venter på dig ved stand 10

Vi glæder os til at mødes ved Danvas Årsmøde i Esbjerg torsdag den 23. og fredag den 24. maj, hvor vi står klar ved stand nr. 10. Her kan du, udover at få en uforpligtende snak om din forsyning med vores brancheeksperter, også få et trykt eksemplar af det spritnye Forsyningsmagasin med i hånden. Vi ses.