Publikation:

Kom godt i gang med softwarerobotter

28 maj 2020

Mange virksomheder kan drage store fordele af at anvende softwarerobotter i deres organisation. Robotteknologien, også kaldet RPA (Robotic Process Automation), kan nemlig øge både effektiviteten og digitaliseringsniveauet og derved skabe grundlag for lavere omkostninger og færre indtastningsfejl.

 

Forsyningsselskaber kan spare 400.000 kr. på deres RPA-rejse

I blandt disse virksomheder finder vi forsyningsselskaberne, som grundet krav om øget effektivitet via bl.a. digitalisering bør overveje at sætte skub i deres RPA-rejse.

BDO’s RPA-eksperter har identificeret et markedsledende værktøj, som forsyningsselskaber kan bruge gratis, da de på baggrund af ”hvile i sig selv princippet” betragtes som Non-Profit.

Det betyder, at forsyningsselskaber, som vælger at udnytte softwarerobotternes muligheder og fordele, kan opnå en årlig besparelse på deres RPA-rejse på op til 400.000 kr. alene i licensomkostninger.

Du kan læse mere om RPA-løsninger og forsyningsselskabernes muligheder i nedenstående publikation eller besøge vores RPA-side og blive klogere på vores services.
 

Læs publikation