Julehilsen

Nu kan vi se tilbage på endnu et år, der er gået. Et år, som igen desværre har været præget af covid-19. Det har haft betydning for diverse arrangementer m.v., som desværre er blevet aflyst. Heldigvis var der mulighed for at kunne mødes til Dansk Fjernvarmes årsmøde i slutningen af oktober måned. Den stemning håber vi selvfølgelig på at kunne opleve igen i løbet af 2022.

Heldigvis har det ikke været et år, hvor alting gik i stå. Det er generelt et kendetegn på forsyningsområdet. Vi har fået nye love, ændrede regler – vi venter dog stadig på nogle af de store omkalfatringer, som også har været coronaramt.

Her i BDO har vi skulle tilpasse os de restriktioner og ændrede arbejdsvilkår, som covid-19 har ført med sig. Det har betydet flere Teams-møder og digitale revisionsbesøg. Forhåbentlig kigger vi denne gang ind i en kortere periode med restriktioner, så vores statussæson bliver mere normal end den har været de sidste par år.

I året har vi budt velkommen til en række nye kunder, af dem kan vi nævne Ringsted Forsyning, Odsherred Forsyning, Energnist m.fl. Vi er rigtig stolte af den tillid, som disse kunder har vist os. Året har ligeledes budt på arbejde med nogle af de største projekter inden for brint og PtX, noget som helt sikkert kommer til at udvikle sig og få en væsentlig betydning for energisektoren i de kommende år.

Vi ser nu ind i et nyt år, hvor vi allerede nu ved, at der på nogle områder kommer ændringer til den regulering, der gælder for sektoren. Vi ser en masse nye bestyrelsesmedlemmer i forlængelse af kommunalvalget og øget fokus på klima og elektrificering af varmesektoren. Det bliver som altid en spændende tid, vi går i møde.

Med et ønske om en glædelig jul og et godt nytår.

BDO Energi og Forsyning

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.