Energi & Forsyning artikel:

Gå ikke glip af vores møde om fremtidens forsyningsbranche

31 august 2020

Forsyningsbranchen er i konstant udvikling – særligt i disse tider, hvor udviklingen af markedet som aldrig før er præget af og underlagt teknologien kompleksitet, myndighedernes krav og reguleringer samt kundens individualiserede behov og efterspørgsler.

Energi- & Forsyningssektoren møder større krav om lavere priser, bedre og mere skræddersyede services og produkter samt et større fokus på grøn omstilling, databeskyttelse, forbrugerrettigheder og meget mere. Fremtidens forsyningsselskaber må følge udviklingen for forsat at være med, der hvor det sker, og det er derfor vigtigt at være opdateret på den seneste udvikling. Det er her BDO’s rådgivning kommer ind i billedet.
 

Er du klar til takeoff?

Er du en del af ledelsen i et mindre, mellemstort eller større forsyningsselskab? Så kan vi hos BDO gøre dig klogere på branchen og forberede dig på fremtiden og det marked, som sektoren står overfor.

Hos BDO vil vi gerne invitere til et morgen- og eftermiddagsmøde for Energi & Forsyning, hvor vores specialister og eksperter vil gøre deres absolut bedste for at klæde forsyningsselskaberne på, så de er klar til at imødekomme nutidige og fremtidige problematikker og løsninger.

Med fagligheden i orden og vores lokale og globale indsigt i markedet garanterer vi den rette viden og erfaring, der skal til, for at du og resten af ledelsen er fuldstændig opdateret og klar til takeoff på første række, når forsyningssektoren rykker sig.

Arrangementerne afholdes i henholdsvis Aalborg, Fredericia og Ringsted. Du kan læse meget mere og tilmelde dig her.