Publikation:

Forsyningsmagasinet - 2020

17 december 2020

2020 har været et år, der for mange ikke foreløbigt havner i glemmebogen. Imens Covid-19 tilbage i marts satte en tungsindig stopper for flere ting i samfundet, så oplever vi fortsat en forsyningssektor på sit højeste, hvor nye politiske krav og tiltag samt ændrede forbrugsvaner dog er med til at udvikle branchen, som vi kender den.

Mange ting er og har i år ikke været, som de plejer. Som følge af Coronakrisen har man ikke kunne mødes under normale omstændigheder, hvilket blandt andet har sat en stopper for de traditionsrige årsmøder ude i de forskellige brancheforeninger. I den forbindelse har det været nødvendigt at tænke nyt og anderledes for at sikre, at forsyningssektoren, som en af de vigtigste livsnerver i det danske samfund, ikke går helt i stå.

Det er i den seneste tid blevet endnu mere synligt, hvor vigtig den danske infrastruktur er. Danskernes hverdag har i løbet af 2020 ændret sig markant, og de nye rutiner, som er affødt af bl.a. nedlukninger og mere tid derhjemme, har givet forandrede forbrugsmønstre, hvor folk generelt er endnu mere afhængige af en forsyningssektor, der er der, hvor og hvornår de har brug for den.

Coronakrisen har således sat sine begrænsninger på forsyningsområdet. I BDO’s Energi & Forsyningsgruppe har vi dog kunnet mærke en gejst og motivation ude i forsyningsbranchen. På lovområdet ser vi desuden fortsat flere nye tiltag og initiativer, hvor især den store klimaaftale på affaldsområdet formentlig kommer til at betyde forandring for hele sektoren.

Alt tyder således på, at der fortsat er fuld gang i forsyningsbranchen, som generelt ser positivt mod fremtiden, der dog med god garanti kommer til at byde på flere forandringer og udfordringer for såvel forsyningssektoren som resten af samfundet.

I BDO's branchegruppe for Energi og Forsyning er vi – særligt i år – ekstra stolte af at arbejde med forsyningsbranchen og stolte af at kunne stille vores dedikerede og engagerede forsyningsspecialister til rådighed for at hjælpe jer med at løse de udfordringer, som I mødes af, mens I forsøger at holde samfundet kørende.

I er altid velkomne til at kontakte os med henblik på at aftale et uforpligtigende møde om din forsyning og
høre nærmere om vores 360-graders ydelsespalette.

Hent publikationen