Energi & Forsyning artikel:

Et usædvanligt år går på hæld

22 december 2020

Ved årsskiftet sidste år var der næppe nogen, der havde forudset udfaldet af 2020. Selvom 2020 har været et år præget af coronakrisen, som har sat en stopper for flere ting i samfundet, så har forsyningssektoren stadigvæk oplevet fremgang. For mange forsyningsvirksomheder har året også været bræget af arbejde meden bæredygtige omstilling og forsyningssikkerhed.

Hos Energi og Forsyning i BDO har vi oplevet optimisme hos forsyningsvirksomhederne til trods for et hårdt år. Vi har via vores afholdte webinarer om forskellige dele af forsyningsbranchen, blandt andet vand og varme, stadig haft en tæt kontakt til branchen om end det har været på behørig afstand. Vi har fornyelig også sendt vores ”Forsyningsmagasinet” på gaden, hvor vi blandt andet belyser, hvordan det bæredygtige perspektiv kan inkluderes i virksomhedens strategiske mål og bidrage til et øget fokus på forsyningssikkerhed. Magasinet kan hentes i en elektronisk udgave her.

Hos BDO vil vi gerne ønske jer en rigtig god jul og et glædeligt nytår. Vi håber, at I kommer godt igennem denne anderledes juletid, samt at det nye år bringer lysere tider og fortsat fremdrift i forsyningssektoren.