Energi & Forsyning artikel:

Er I klar til POLKA?

26 juni 2019

Pris- og levetidskataloget (POLKA) er lige på trapperne. Den tekniske høring er afsluttet, og det forlyder, at den endelige udgave af POLKA snart vil blive sendt ud. Derfor er det tid til at få styr på trinene.

Hvis I hos jeres værk endnu ikke er begyndt på de indledende øvelser med at fremfinde de data, der skal bruges for at kunne udfylde pris- og levetidskataloget, så anbefaler vi, at I påbegynder dette arbejde nu. Det vil for mange værker nemlig kræve en del koordinering at finde ud af, hvordan man kan fremskaffe de nødvendige data. Det kan både være i forhold til virksomhedens bogføring og i forhold til de registreringssystemer, der står til rådighed.

Det forventes, at pris- og levetidskataloget skal indberettes lige på den anden side af årsskiftet. Derfor er det vigtigt, at I ikke venter for længe.

For at hjælpe varmevirksomhederne godt på vej med POLKA, har vi i BDO valgt at afholde nogle korte inspirationsmøder lige efter sommerferien (ultimo August). Her vil I få mulighed for at få besvaret jeres spørgsmål angående pris- og levetidskataloget samt få gode råd til, hvordan I håndterer fremskaffelse af data – både i forhold til jeres bogføring og ledningsregistrering.

Vi mangler at få styr på de sidste detaljer angående vores POLKA-arrangementer, men I vil inden for de næste par uger kunne læse mere om og tilmelde jer vores inspirationsmøder. Inspirationsmøderne bliver afholdt på Scandic Hotel i henholdsvis Aalborg, Vejle og Ringsted.