Energi & Forsyning artikel:

Det nye forsyningsmagasin er snart på gaden

07 december 2020

Den nyeste udgave af Forsyningsmagasinet er netop sendt til tryk. Magasinet, som udkommer to gange om året, stiller skarpt på de områder, der rører sig i forsyningsbranchen. Selvom 2020 har været et år præget af coronakrisen, som har sat en stopper for flere ting i samfundet, så oplever vi fortsat forsyningssektoren på sit højeste, hvor nye politiske krav og tiltag samt ændrede forbrugsvaner er med til at udvikle branchen.

I denne udgave af Forsyningsmagasinet stiller BDO’s eksperter skarpt på blandt andet forsyningssikkerheden og den bæredygtige omstilling. Her kan du finde gode råd til, hvordan det bæredygtige perspektiv kan inkluderes i virksomhedens strategiske mål og bidrage til et øget fokus på forsyningssikkerhed. Desuden kan du i magasinet også finde informationer om alt det nye inden for takstfastsættelse for vandforsyninger, boringsnære beskyttelsesområder og meget mere.

Vi sender Forsyningsmagasinet ud med posten til række forsyningsvirksomhederne, men skulle den ikke komme frem til jer, så kan du kontakte os på bdo.dk og få tilsendt et eksemplar.