'The World of Private Clients'

Skatteforholdene for private kunder bliver ikke kun mere komplekse herhjemme, men også i udlandet. Derfor har det internationale BDO-netværk skabt 'The World of Private Clients', som er et globalt netværk af Private client-specialister, der står klar til at hjælpe med at løse skattemæssige problemstillinger både nationalt og globalt.

 

Internationalt netværk af Private client-specialister

Netværket har netop lanceret en ny rapport, der dykker ned i området inden for private kunder, og som er udviklet til at give et klart overblik over private client-relaterede problemstillinger . 

Undersøgelsen, der ligger bag rapporten, viser b.la.: 

  • Covid-19 har fået flere formueejere til at genoverveje planlægningsstrategier i nogen grad. 92 % planlægger enten væsentlige, forsigtige eller mindre ændringer i strategien. 
  • 67 % af de adspurgte formueejere nævner som deres topprioritet, at de vil søge nye vækst- og investeringsmuligheder i de kommende 12-18 måneder.
  • 71 % er moderat eller meget bekymrede over de private – og sikkerhedsmæssige risici, som er forbundet med de stadigt skiftende transparens- og rapporteringskrav inden for skatteområdet.

Læs eller download den fulde rapport her, som dykker ned i de mest relevante Private client-områder netop nu. 

 

DOWNLOAD RAPPORTEN

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.