Global Privacy Insights 2023

Vi har netop udgivet en ny rapport Global Privacy Insight 2023, der stiller skarpt på de seneste lovgivninger og reguleringer på privacy - og databeskyttelsesområdet.

Mange internationale organisationer møder udfordringer i forhold til personale, arbejdsprocesser og teknologi, når opgaven om privacy og databeskyttelse skal løftes. Virksomhederne kæmper ligeledes for konstant at være opdateret på lovgivningen i de lande, hvor de har aktiviteter.

Vi udgiver derfor tre rapporter, der alle skal hjælpe virksomhederne med at blive opdateret på de nyeste lovgivninger og reguleringer på verdensplan: Privacy Insights, Global Privacy Resources Guide og PrivacyWatch®.

 

Databeskyttelse er vigtigere end nogensinde før

Denne rapport, Privacy Insights 2023, fokuserer på de lovgivningsmæssige reguleringer inden for privatliv og databeskyttelse på verdensplan. Lovgivningerne på området er i konstant udvikling, hvilket i år blandt andet er kommet til udtryk ved EU-US Privacy Shield, Swiss-US Privacy Shield og Brexit.

Rapporten peger desuden på, at databeskyttelse og privatliv mere end nogensinde før, er vigtigt for virksomhederne, da hackere og tyve bliver dygtigere og dygtigere til at komme i besiddelse af fortrolige og private oplysninger.

I Danmark bliver lovgivningen reguleret af Datatilsynet, som aktivt fører tilsyn med GDPR-lovgivningen herhjemme. Danmark var det første land i EU til at udgive Standard Contractual Clauses for kontrakter mellem dataansvarlige og databehandlere i henhold til Artikel 28 af EU-persondataforordningen.

 

Download og læs rapporten ved at udfylde og indsende formularen nedenfor.

 

 

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål vedrørende EU-persondataforordningen eller til implementering af de nye krav, der stilles til den dataansvarlige eller databehandleren, så står vores privacy- og cybersikkerhedseksperter klar til at hjælpe dig.

Vi har et indgående kendskab til EU-persondataforordningen, og vi rådgiver om de lovgivningsmæssige krav, der stilles til virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

 

Læs mere her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.