Sådan får du sat gang i den bæredygtige og ansvarlige omstilling hos jer

Faktisk kan det ende med at være en god forretning at tage ansvar. Ved at spare på ressourcer og reducere affald og forurening, kan de fleste virksomheder ofte både spare penge og gøre sig selv mere konkurrencedygtige. Og i fremtiden vil en stærk bæredygtighedsprofil kun få større og større betydning for din virksomheds kunder, samarbejdspartnere, investorer og jeres omdømme i al almindelighed.
 

Hop på toget nu og få et forspring

Der er mange gode grunde til at prioritere bæredygtige tiltag, og vi anbefaler, at virksomheder allerede nu begynder at tænke i bæredygtige og ansvarlige løsninger, hvis de vil sikre deres relevans – og selvom det nogle gange virker vanskeligt, så behøver vejen derhen ikke være så kompliceret.

Hos BDO står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed, så I kan komme godt i gang med en bæredygtig og ansvarlige omstilling. Vi tilbyder relevant og kompetent ESG- og bæredygtighedsrådgivning, der passer til lige præcis din virksomhed.

Vores specialister har erfaring med rådgivning i alt fra strategisk ESG-rådgivning til bæredygtigt indkøb, rapportering og verifikation af bæredygtige tiltag, risikostyring, efterlevelse af krav og udarbejdelse af klima- og CSR-rapportering.

 

Områder, hvor BDO står klar til at hjælpe

  • Sådan kommer du i gang med et klimaregnskab
  • Sådan lever du på til kravene fra dine kunder og samarbejdspartnere
  • Sådan får I en mere bæredygtig og ansvarlig virksomhedsprofil
  • Sådan kommer du i gang med cirkulær økonomi
  • Sådan efterlever du CSR-Direktivet og de andre lovgivningsmæssige krav
  • Sådan får du en troværdig rapportering og revisorerklæring
  • Sådan tager du ansvar og sparer penge via en bæredygtig indkøbsoptimering
  • Sådan undgår du greenwashing.

Vi tilbyder rådgivning, uanset om I befinder jer i starten af jeres bæredygtighedsrejse, eller om I allerede er i gang med at udvikle en ambitiøs strategi på området.

Du kan læse mere om vores ESG- og bæredygtighedsrådgivning eller kontakte os for en helt uforpligtende snak om dine muligheder via knapperne nedenfor.

LÆS MERE OM VORES ESG- OG BÆREDYGTIGHEDSRÅDGIVNING

KONTAKT OS