Nu skal vi endelig videre med beskæftigelsesindsatsen

I forlængelse af de mange Covid-19-relaterede bestemmelser på beskæftigelsesområdet, er der et stigende behov for at afdække det kommende behov for indsatser for at få driften i gang, i takt med at vi nu åbner gradvist op igen.

BDO tilbyder at udarbejde et overblik. Man kunne kalde det for et eksternt tilsyn eller status på den beskæftigelsesfaglige drift og sagsbehandling.

Et overblik som efterfølgende kan anvendes som grundlag for prioritering af aktivitetsviften, målretning af sagsbehandlingen på områder, hvor sagsbehandlingen og ikke mindst indsatserne har været pauseret. Overblikket kan desuden:

  • afdække et validt overblik i forhold til implementeringsgraden af Forenklingsreformen, som har haft svære kår, på grund af de manglende muligheder for at sætte tilbud i gang og på grund af de manglende muligheder for sagsbehandlernes daglige erfaringsudveksling.
  • afdække det konkrete behov for særlige tiltag på fx sygedagpengeområdet, hvor et betydeligt antal sager er ”i risiko” for at rulle over i Jobafklaringsforløb indenfor en snæver tidshorisont.
  • afdække det konkrete behov for særlige tiltag på fx området for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere eller aktivitetsparate modtagere af uddannelseshjælp samt ledighedsydelse, idet mange sager på disse områder er ”gået i stå”, og der mangler specifikke tiltag for at få disse igang igen.

Som altid er vi fuld af gode idéer, som er funderet i vores stærke faglige kompetencer på området. Vi tilbyder derfor også udarbejdelse af konkrete og målrettede anbefalinger på baggrund af jeres eksplicitte potentiale samt udarbejdelse af prioriteret handlingsplan herfor.


Kontakt BDO via formularen nedenfor eller ved Senior Manager Mai Hein på ein@bdo.dk eller tlf. 60 34 27 52, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at få et substantielt overblik over den beskæftigelsesfaglige status i jeres jobcenter.

Vi er et stærkt team af beskæftigelsesfaglige konsulenter, som står klar til en snak om jeres muligheder.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.