Takstberegning på ældreområdet

Dato: Flere datoer - Se mere under tilmeldingen
Tidspunkt: 13.30-16.00

Flere byer
Se mere under tilmeldingen  
Rutevejledning

  • Sammendrag

KL og BDO inviterer til gå hjem-møder: Bliv skarp til beregning af takster på ældreområdet

Ældreområdet løses i tæt samspil mellem kommunale, private og selvejende aktører. Her spiller prissætning af ydelser – herunder fritvalgstakster og friplejeboligtakster - en central rolle. 

KL har sammen med BDO udviklet to vejledninger til at understøtte kommunernes beregninger af timepriser på fritvalgsområdet og til beregning af friplejeboligtakster. Ambitionen har været at gå så langt ned i detaljeringsgraden som muligt, mens kommunernes forskellige praksis samtidigt fordrer en vis rummelighed.

Derfor vil vi gerne invitere til et gå-hjem møde om beregning af takster til private leverandører. Her kan du blive klogere på takstberegningerne og få sparring fra eksperter i BDO på dine konkrete spørgsmål til beregningerne.

På gå-hjem mødet får du indsigt de væsentligste regler og problemstilling omkring timepris- og takstberegningen, og får mulighed for at drøfte konkrete problemstillinger for dit arbejde hermed.

Målgruppen er økonomikonsulenter med ansvar for at beregne kommunernes fritvalgstakster og friplejeboligtakster samt evt. andre med interesse for kommunale takstberegninger på ældreområdet.
 
Hvor og hvornår:

Gå hjem-møderne afholdes hos BDO sammen med KL.

  • 17. april 2023 i Aarhus
  • 20. april 2023 i Odense
  • 24. april 2023 i København.

 

Deltagerpris: 995 kr. ekskl. moms.
 
Spørgsmål kan rettes til Løkke Noermark Fabricius på [email protected] eller Thomas Christian Pelch på [email protected].