Lånebekendtgørelsen 2021

Dato: Tirsdag den 5. oktober og tirsdag d. 12. oktober
Tidspunkt: 08:30 til 15:30
Scandic
Silkeborg & Roskilde
  

  • Sammendrag

Få styr på regler og rammer om kommunernes låntagning, og få et bedre overblik over muligheder og begrænsninger i din kommune.

Dette kursus henvender sig primært til medarbejdere i kommuner, der arbejder med kommunens garantistillelser, låntagning samt leje- og leasingforpligtelser.

På kurset ser vi nærmere på bekendtgørelsen om kommunernes låntagning og meddelelse af garantier m.v. Vi dykker helt ned i de retlige rammer for kommunernes optagelse af lån og dispositioner, sådan at du bliver overordnet fortrolig med de muligheder og begrænsninger, der er for kommunerne.

Kurset er bygget op med både teori og praktiske cases med eksempler, som åbner op for en faglig dialog kursisterne i mellem.

Dagens overordnede emner:

  • Gennemgang af lånebekendtgørelse og vejledning
  • Cases med eksempler, herunder drøftelser af problemstillinger.


Du vil modtage planchepræsentation og evt. øvrige undervisningsmateriale inden afvikling af kurset, så du har mulighed for at medbringe det på kurset.

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms. BDO kunder opnår rabat på prisen. Kontakt [email protected] eller din lokale revisor, hvis du ikke allerede har modtaget en invitation fra os.


Tilmeld dig her