• Kommunernes ledelsestilsyn på Servicelovens centrale områder Tilmeld dig her

Kommunernes ledelsestilsyn på Servicelovens centrale områder

Dato: Fredag d. 21. januar 2022
Tidspunkt: 10.00-10.30
Online
  

  • Sammendrag

Med dette korte webinar præsenterer vi den nye og brugervenlige platform for ledelsestilsyn (tidligere kvalitetskontrolsystem), som understøtter kommunernes ledelsestilsyn på Servicelovens centrale områder: børnehandicapområdet, voksenhandicap- og psykiatriområdet, ældreområdet, samt naturligvis beskæftigelsesområdet.

Systemet er rettet mod myndighedsafdelinger og giver et redskab til stikprøvevis at sikre den faglige kvalitet og styring på myndighedsområdet. Ledelsestilsynet har et systematisk fokus på kvalitet i sagerne, og kommer omkring de væsentlige elementer i sagsbehandlingen.

Platformen indeholder dynamiske moduler med mulighed for individuelle tilpasninger afhængig af det ønskede fokus. Samtidig har systemet fået nyt design med visuelle statistikrapporter, som gør det let at følge op og planlægge næste skridt på baggrund af kontrollen.

Webinaret kommer omkring følgende emner:

  • Hvorfor er ledelsestilsyn vigtigt?
  • 3 gode råd om ledelsestilsyn
  • Præsentation af BDO's platform for kommunernes ledelsestilsyn.


Dette webinar henvender sig til ledere og beslutningstagere i kommunens centralforvaltning på Børne – og ungeområdet, Børne- handicapområdet, samt Voksen, handicap og psykiatri.

Webinaret er gratis og har en varighed af 30 minutter. Det holdes fredag d. 21 januar 2022 kl. 10.00-10.30.

Du vil modtage planchepræsentation senest lige efter webinaret.