Få succes med softwarerobotter

Dato: Tirsdag d. 18. januar, onsdag d. 19. januar, torsdag d. 20. januar, tirsdag d. 25. januar og torsdag d. 27. januar
Tidspunkt: 09.30-11.30 og 09.30-15.00
Online
  

  • Sammendrag

Arbejder du indenfor digitaliseringsfeltet mellem IT og forretning er termer som softwarerobotter, Robotics og Robotic Process Automation (RPA) uundgåelige. 

Softwarerobotter tager robotten ud af mennesket!
Værktøjerne er indenfor de seneste 5 år blevet ’almindelige’ og velkendte værktøjer, som af mange beskrives som mirakelkuren eller problemløseren, der sikrer optimering og omkostningsminimering.

Værktøjerne er ’nemme’ og ’hurtige’ løsninger til at automatisere svære og komplekse manuelle processer og ikke sammenhængende IT-systemer. De automatiserer de ’kedelige’ rutineprægede manuelle arbejdsopgaver samt eliminerer den lange ventetid på ’rigtig’ IT-udvikling. 

Markedet for softwarerobotter er i voldsom vækst og modenheden af værktøjerne har nået et højt niveau. En rapport fra Gartner viser, at markedet for softwarerobotter er vokset med svimlende 63% i 2019, hvilket gør det til det kraftigst voksende marked indenfor softwareprodukter. Læg dertil, at Microsoft i 2020 for alvor meldte sig ind i kampen med opkøbet af Softomotive (i dag Power Automate / Power Automate Desktop).

Softwarerobotter og RPA er værktøjer alle, der arbejder med automatisering, procesoptimering samt digitalisering skal og bør mestre. BDO giver dig på dette kursusforløb unik mulighed for at få besvaret dine spørgsmål og blive meget klogere på værktøjerne samt lære hvordan de skaber værdi for dit arbejde samt jeres organisation.

Få succes med softwarerobotter – kom fra pilot til 100+ robotter
Dette kursusforløb er for dig som er ny indenfor softwarerobotter og gerne vil i gang med at bruge de nye værktøjer. På dette kursus lærer du bl.a.:

  • Hvad er RPA, hvad kan det bruges til og hvordan kommer du i gang med at automatisere den første proces?
  • Hvordan identificerer du de rette opgaver til automatisering med RPA, og hvordan vurderer du egnetheden af opgaverne samt prioriterer dem ift. andre udviklingsopgaver?
  • Hvordan kortlægger du arbejdsopgaver, så de kan udvikles til robotter, og hvilke krav er der til dokumentationen?
  • Hvordan kommer jeg i gang med at udvikle min første robot, hvor lang tid tager det, og hvilke kompetencer skal jeg tilegne mig?


Kursusforløbet
Kursusforløbet er en blanding af tre webinarer med aktiv deltagerinvolvering samt én kursusdag med fysisk fremmøde.

Forløbet inkluderer tre webinarer, hvor vi gennemgår et centralt område for arbejdet med at komme fra idé til robot. Der vil på hvert webinar være god tid til spørgsmål, dialog samt aktiv deltagerinddragelse.

  • Webinar 1: Intro til RPA – d. 18. januar 2022 kl. 9:30-11:30
  • Webinar 2: RPA Idégenerering: Webinar – d. 19. januar 2022 kl. 9:30-11:30
  • Webinar 3: Proceskortlægning og dokumentation – d. 20. januar 2022 kl. 9:30-11:30


Forløbet afsluttes med en fysisk kursusdag, hvor alle deltagere får mulighed for at udvikle deres første robot. Deltagerne bliver guidet igennem hele udviklingsforløbet af en erfaren underviser. Det er muligt at vælge imellem to forskellige RPA-værktøjer:

  • Udvikling af din første robot i RPA-værktøjet UiPath: d. 25. januar 2022
  • Udvikling af din første robot i RPA-værktøjet Microsoft Power Automate Desktop: d. 27. januar 2022


Læs mere om indholdet i de enkelte webinarer og kurser nedenfor, hvor du også tilmelder dig.

Bemærk: deltageren skal medbringe egen bærbar PC mv. med det valgte RPA-software samt Office pakken installeret. BDO fremsender guide til installation af RPA-software forud for kursets afholdelse. Deltageren er selv ansvarlig for, at installationen er udført korrekt og virker på dagen. 

Kursuspris
Det er muligt at tilmelde sig ved deltagelse i hele kursusforløbet, eller blot de moduler som man finder relevant. Priserne er pr. deltager.

Pris for 3 webinarer og 1 kursus: 6.995,- kr. ekskl. moms.
Pris for 3 webinarer og begge kurser: 8.995,- kr. ekskl. moms.
Pris pr. webinar: 1.495,- kr. ekskl. moms.
Pris pr. kursus: 3.995,- kr. ekskl. moms.

BDO kunder opnår rabat på prisen. Kontakt [email protected] eller din lokale revisor, hvis du ikke allerede har modtaget en invitation fra os.