• Er din bil specialindrettet?

    Vores skatterådgivere står klar til at give dig svaret

    Tilmeld dig her

Er din bil specialindrettet?

Dato: Onsdag den 8. december 2021
Tidspunkt: 07.00 - 9.30
PROBILER A/S
Ballevej 14
Odder  
Rutevejledning

  • Sammendrag

Kører du eller dine medarbejdere rundt i en mindre tilsynsbil på gule plader eller i en mindre varevogn, og er du i tvivl om, hvorvidt den er specialindrettet?

PROBILER A/S og BDO i Aarhus vil i samarbejde gerne byde dig på en kop kaffe og et rundstykke onsdag den 8. december fra kl. 7.00 til kl. 9.30 hos PROBILER A/S, Ballevej 14, 8300 Odder. Her vil skatterådgivere fra BDO stå klar til en snak om din bil, og hvorvidt den er specialindrettet eller ej i skattemæssig henseende. PROBILER A/S vil ligeledes være klar til en snak om biler, indretning heraf, leasing og alle dine muligheder. Skal du hurtigt videre, kan du få kaffen og rundstykket ”to go”.
 

Fokus på firmabiler

Skattestyrelsen har i øjeblikket et stort fokus på virksomhedernes biler – herunder særligt om de er specialindrettede eller ej.
Hvis din bil ikke anses for at være specialindrettet i skattemæssig henseende, kan du som udgangspunkt ikke køre skattefrit i
bilen mellem hjem og arbejde. Kørsel mellem hjem og arbejde i en bil, der ikke er specialindrettet, er en overtrædelse af
momsreglerne, og der skal afregnes moms og privatbenyttelsesafgift af bilen.
 

Vi står klar til at hjælpe dig

I BDO vil vi gerne bidrage til, at din virksomhed overholder skatte- og momsreglerne, når I kører rundt og betjener jeres kunder.
Vi anbefaler derfor altid at være på forkant og få virksomhedens biler vurderet – det gælder både små og store virksomheder.
 

Tilmeld dig her