Er din bil specialindrettet?

Dato: Fredag d. 26. november 2021
Tidspunkt: 06:30-08:30
Dahl Pedersen A/S
Viborgvej 2
Skive  7800
Rutevejledning

  • Sammendrag

Kører du eller dine medarbejdere rundt i en mindre tilsynsbil på gule plader eller i en mindre varevogn, og er du i tvivl om, hvorvidt den er specialindrettet?

BDO i Skive vil i samarbejde med Dahl Pedersen A/S byde på kaffe og rundstykker fredag den 26. november 2021 fra kl. 6.30 – 8.30. Til arrangementet vil en af vores eksperter fra skatteafdelingen stå klar til at gennemgå din bil og kigge på, hvorvidt den er specialindrettet eller ej.
 

Fokus på firmabiler

Skattestyrelsen har i øjeblikket stort fokus på virksomhedernes biler – herunder om de er specialindrettede eller ej. Hvis din bil ikke anses for at være specialindrettet, kan du som udgangspunkt ikke køre skattefrit i den mellem hjem og arbejde. Kørsel mellem hjem og arbejde i en bil, der ikke er specialindrettet, er desuden en overtrædelse af momsreglerne, og der skal afregnes moms og privatbenyttelsesafgift af bilen-
 

Lad os hjælpe dig

I BDO vil vi gerne bidrage til, at din virksomhed overholder skatte- og momsreglerne, når I kører rundt og betjener jeres kunder. Vær derfor på forkant, og få din virksomheds biler vurderet. Du er velkommen til bare at svinge forbi, eller du kan tilmelde dig her.