Budgetworkshop - Frie Skoler 2023

Fra: 10 oktober 2022
Til: 13 oktober 2022
Tidspunkt: 08.30 - 16.00

Forskellige lokationer
I flere byer  
Rutevejledning

  • Sammendrag

 

Markant stigende priser og renter giver ændrede vilkår for skolerne og medfører nye udfordringer for skolens ledelse og økonomiske fundament. Arbejdet med budget 2023 kan bidrage til en sikring af, at de rigtige beslutninger træffes rettidigt.

Få overblik over din skoles økonomi og vær på forkant med det stigende omkostningsniveau. Kom udsving i elevtal og tilskud i forkøbet og få belyst effekterne af de nye takster i udkast til Finanslov for 2023.

Workshoppen vil med udgangspunkt i din skoles økonomi og BDO's budgetmodel. Vi hjælper dig til et større overblik over skolens økonomiske rammer og udfordringer. Du får mulighed for at arbejde med dit budget med støtte fra vores undervisere, der vil være tilstede hele dagen.

Målsætningen for dagen er at give dig indsigt og overblik over budgetmodellens funktionalitet og sammenhænge, samt at bistå dig med at få udarbejdet budget for 2023 og de kommende år.

Vi gennemfører tre dage som fysiske workshops, men har som følge af sidste års succes med virtuel gennemførelse, også valgt at holde en workshop virtuelt, for de som måtte foretrække dette.

De fysiske workshops finder sted:
10. oktober - BDO i Herning, Birk Centerpark 30, 7400 Herning
11. oktober - BDO i Herning, Birk Centerpark 30, 7400 Herning
13. oktober - BDO i København, Havneholmen 29, 1561 København V.

Workshoppen afholdes i tidsrummet kl. 8.30-16, med morgenmad og tjek in kl. 8.30-9.00. Der vil være pauser efter behov samt frokost.

Online workshop finder sted: 
13. oktober via Teams i tidsrummet kl. 9-16. Du vil modtage nærmere information herom.

Særligt om online workshop
Afviklingen af denne dag vil foregå via Teams, med tidsberammede gennemgange af fremgangsmåden for budgetarbejdet. Der vil i perioderne imellem disse gennemgange være mulighed for at få individuel assistance med budgetarbejdet – enten via Teams eller Teamviewer.

Vi vil online gennemgå budgetmodellens funktionalitet og med baggrund i den optimale metodik for indtastning i modellen, vil vi gennemgå de enkelte forudsætninger og faneblade trin for trin, således at vi kommer hele modellen igennem.

Pris
Pris pr. deltager for fysisk workshop: 1.800,- kr. ekskl. moms (2.250,- kr. inkl. moms).
Pris for deltagelse i to fysiske workshops: 2.800,- kr. ekskl. moms (3.500,- kr. inkl. moms).

Pris pr. deltager for online workshop: 1.800,- kr. ekskl. moms (2.250,- kr. inkl. moms).