Budgetworkshop for Frie Skoler 2025

Budgetworkshop for Frie Skoler 2025

Event
Se mere under tilmeldingFlere tidspunkter

Flere byerSe mere under tilmeldingen, Danmark
Skolerne står overfor mange udfordringer, med betydelige afledte effekter på driften og økonomien. Dette skyldes blandt andet konsekvenserne af en overenskomst, der løftede lønomkostningerne betydeligt allerede i 2024, samt markant stigende renter og svingende elevtal, hvilket giver ændrede vilkår for skolerne og medfører nye udfordringer for skolens ledelse og økonomiske fundament. Arbejdet med budget 2025 kan bidrage til en sikring af, at de rigtige beslutninger træffes rettidigt.

Få overblik over din skoles økonomi og vær på forkant med det stigende omkostningsniveau. Kom udsving i elevtal og tilskud i forkøbet og få belyst effekterne af de nye takster i udkast til Finanslov for 2025.
 
BDO tilbyder en workshop med udgangspunkt i din skoles økonomi og BDO's budgetmodel, og vil hjælpe dig til et større overblik over skolens økonomiske rammer og udfordringer. Du får mulighed for at arbejde med dit budget med støtte fra vores undervisere, der vil være tilstede hele dagen.
 
Målsætningen for dagen er, at give dig indsigt og overblik over budgetmodellens funktionalitet og sammenhænge, samt at bistå dig med at få udarbejdet budget for 2025 og de kommende år.
 
Vi gennemfører fem dage, som fysiske kurser, men har som en følge af sidste års succes med virtuel gennemførelse også valgt at holde en kursusdag som virtuel for de, som måtte foretrække dette.
 
Fysisk workshop
Du har mulighed for at deltage i den fysiske workshop enten i Herning eller i København. Workshoppen afvikles i tidsrummet kl. 8.30-16.00. Der vil være pauser efter behov, og vi serverer ligeledes frokost undervejs.
 
8.30-9.00 Tjek in og morgenmad
9.00-16.00 Budgetarbejde med supervision
 
Du kan deltage i den fysiske workshop på følgende dage: 
  • 1. oktober - BDO i Herning, Birk Centerpark 30, Herning
  • 2. oktober - BDO i Herning, Birk Centerpark 30, Herning
  • 3. oktober - BDO i Herning, Birk Centerpark 30, Herning (også online/virtuel, se nedenfor)
  • 10. oktober - BDO i København, Havneholmen 29, København
  • 11. oktober - BDO i København, Havneholmen 29, København.
 
Online/virtuel workshop
Afviklingen af denne dag vil foregå i programmet ”Teams”, med tidsberammede gennemgange af fremgangsmåden for budgetarbejdet. Der vil i perioderne imellem disse gennemgange være mulighed for at få individuel assistance med budgetarbejdet – enten via Teams eller Teamviewer.
 
Du vil modtage en særskilt mødeindkaldelse til den virtuelle workshop.
 
Vi vil online gennemgå budgetmodellens funktionalitet og med baggrund i den optimale metodik for indtastning i modellen vil vi gennemgå de enkelte forudsætninger og faneblade trin for trin, således at vi kommer hele modellen igennem.
 
Den online/virtuelle workshop afvikles den 3. oktober 2024. Denne dato er også fysisk i Herning.
 
Pris for deltagelse
Pris pr. deltager for en kursusdag: 2.500 kr. inkl. moms.
Pris pr. deltager for to kursusdage: 3.750 kr. inkl. moms.
 
Pris pr. deltager i online workshop: 2.500 kr. inkl. moms.
 
Spørgsmål til budgetworkshoppen kan rettes til: 
Klaus Grønbæk Jakobsen, 29454250, KLG@bdo.dk 
Martin Jochens Lück, 41961617, MJU@bdo.dk
Michael Søby, 28872805, MSG@bdo.dk