Webinar: Bliv klogere på den nye E-handelspakke

Dato: Mandag d. 12. april 2021
Tidspunkt: 09:00 til 10:15
Online
  

  • Sammendrag

E-handel er det nye sort, og den 1. juli 2021 træder EU’s nye ”E-handelspakke” i kraft, som skal gøre det lettere at sælge på tværs af EU’s grænser.

Med E-handelspakken følger nye momsregler, hvilket blandt andet betyder, at virksomheder fremover skal opkræve udenlandsk moms, når de sælger varer til privatpersoner i andre EU-lande for mere end 10.000 Euro årligt. Samtidig bortfalder kravet om, at virksomheder skal momsregistreres i hvert land, de sælger til.

Der stilles i den forbindelse også en række nye krav til virksomheder, der sælger ydelser til privatpersoner i andre EU-lande. De nye momsregler vil nemlig betyde ændringer i virksomheders webshop, opsætning i økonomisystemet og i hvordan virksomheder fremover skal indberette momsen.

Det er derfor vigtigt, at man allerede nu forholder sig til de nye momsregler, så man er klar og forberedt den 1. juli, når kravene træder i kraft.

Bliv opdateret på de nye regler

Webinaret zoomer ind på den nye E-handelspakke og kommer ind på de nye momsregler og de nye krav, der stilles til virksomheder. Vi vil dykke ned i de mest relevante forhold og svare på spørgsmål såsom:

  • Hvordan bliver de nye momsregler og fakturakrav fremover? 
  • Hvilke relevant data skal virksomheder bruge til at overholde momsreglerne?
  • Hvordan skal virksomheder fremover indberette moms i henhold til de nye regler?
  • Hvilke krav stilles der til virksomhedens økonomisystem?
  • Hvad skal du være særligt opmærksom på, hvis du evt. har en webshop?
  • Vi gennemgår et eksempel på, hvilke krav der fremover bliver stillet til virksomhedens webshop.

Deltag i webinaret og vær med til at sikre, at du og din virksomhed er bedst muligt klædt på til de nye momsregler og samtidig får mest muligt ud af den nye E-handelspakke.

Prisen er 850 kr. ekskl. moms pr. deltager. 
 

Vi glæder os til at se dig online.

Tilmeld dig