Når du er trainee hos os, sørger vi for at klæde dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans. Vi skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Derfor investerer vi over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb. Det gør vi, fordi vi tror på, at du med de rette forudsætninger og muligheder kan blive fremtidens rådgivende revisor eller starte din karriere inden for business & outsourcing. 

Hos BDO har vi tre forskellige traineestillinger: En indenfor rådgivning og revision af virksomheder, en indenfor revision af store organisationer og en indenfor digital bogføring, løn og controlling. I alle stillingerne får du mulighed for at arbejde med hele paletten af opgaver for kunder. Du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt et godt indblik i dansk erhvervsliv. Du kan læse meget mere om de tre forskellige stillinger i stillingsopslaget nedenfor.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores traineeforløb, eller hvis du bare gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Karina Schulz på [email protected] 

Ja, vi ansætter både CMA'er, HA'er, finansøkonomer og lignende. Du kan også ansøge, hvis du blot har en gymnasiel baggrund. Alle er velkomne til at søge, og der vil altid blive foretaget en konkret vurdering af hver enkelt ansøger.

Vi har lige nu åbnet for ansøgninger med opstart 1. september 2022.

Ja, de fleste af vores kontorer ønsker, at du som trainee påbegynder en HD.

Under vores stillingsopslag kan du se, hvilke kontorer der søger.

Bliv trainee i BDO


Vi søger mere end 100 trainees, der vil starte til september 2023

Bliv trainee


<p hidden> </p> 

Åben døren til en spændende karriere


Om uddannelsesforløbet, det sociale og hvad fremtiden kan bringe

Læs mere

Livet som revisortrainee


Er en revisor altid omgivet af lommeregnere og tårnhøje stabler af regnskabsbøger? Og er gennemsnitsalderen på revisionsgangen altid over 50?

Tag med Anders Toft Bro på tur, når han besøger vores trainees for at finde ud af, om de mange fordomme om revisionsbranchen.


Mød en BDO trainee

Få et indblik i nogle af vores nuværende trainees’ hverdag, muligheder og ambitioner og mød en af deres mentorer.Mød dem her


Er du i tvivl om noget?

Så kan du her få svar på ofte stillede spørgsmål om det at være trainee i BDOSe vores FAQ


BDO Business Game

Med BDO Business Game kan studerende få indsigt i, hvordan det er at arbejde som rådgivende revisor.

Læs mere