Skatteplanlægning 

Optimering af skatten er et kompleks foretagende. Det at sikre, at du har de rigtige medarbejdere, der kan løse processerne i skatteplanlægningen og har de bedste opdaterede løsninger, kan være vanskeligt at gennemskue - især når skattestrategi ikke er en del af virksomhedens kernekompetencer. Hvilke systemer og procedurer bør du fx lægge vægt på for at efterleve din virksomheds skattemæssige forpligtelser?

Vi kan hjælpe, hvis du står i følgende situationer:

  • Du har brug for hjælp til at analysere konsekvenserne af udviklingen i den skattepolitik i forhold til din virksomhed.
  • Du ønsker at udøve større kontrol over dit datterselskabs overholdelse af skattelovgivningsmæssige anliggender.
  • Du skal fjerne langvarig usikkerhed om din virksomheds skatteposition og regnskabsprocedurer.
  • Du vil gerne have pålidelig rådgivning om muligheder og risikostyring.
  • Du har brug for vejledning om, hvordan man håndterer skattemæssige problemstillinger, og hvordan man dokumenterer rapporteringsprocedurerne.
  • Du har brug for hjælp til at udføre due diligence på både dine skattemæssige forhold.
  • Du har brug for hjælp til dine retssager mod skattemyndighederne.
  • Du skal organisere skræddersyede skattestrategier for din virksomhed.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vores fagfolk, der består af økonomer, revisorer, konsulenter, skatteeksperter og andre specialister, er alle drevet af ønsket om at levere skattemæssige optimale løsninger til dig og din virksomhed. Uanset hvor du driver forretning, kan vi hjælpe dig med at forbedre dine pengestrømme og dermed bidrage til at øge nettooverskuddet og styre gælden.

Uanset om du er på udkig efter en bedre skattemæssig løsning på tværs af en række områder, eller med flere enheder i ét område, har vi dygtige skatteeksperter, der kan koordinere flere landes lovgivninger, hjælpe dig med regnskabs- og indberetningsforpligtelser ved årets udgang og bistå med virksomhedernes og medarbejdernes selvangivelser. 

 

Kontakt os