Internationalt toldsamarbejde

 

Toldrådgivning via vores globale netværk: Import- og eksportregler i andre lande

Via vores globale netværk kan vi tilbyde din virksomhed en service, der er verdensomfattende set fra et toldmæssigt synspunkt. Vi har et godt samarbejde med vores internationale kolleger fra BDO-kontorer i over 165 lande. Det sikrer dig, at du får den samme høje kvalitet i din toldrådgivning uden for landets grænser, som i Danmark.
 

Internationalt toldsamarbejde

BDO er repræsenteret i mere end 160 lande verden over. Vores internationale toldkolleger står klar til at assistere dig og os i internationale sammenhænge.

De internationale handelskrige, som raser mellem verdens store økonomier, en verdenshandelsorganisation, som muligvis ikke fungerer, og UK på vej ud af EU. Det risikerer alt sammen at medføre, at virksomheder, der står uden adgang til lokal assistance kombineret med et samlet internationalt netværk, risikerer at blive tabere i et spil, som ingen rigtigt kan overskue.
 

Skærpede krav fra myndighederne

Virksomheder, der importerer og eksporterer varer, skal være opmærksomme på gældende lovgivning, der stiller krav til deres egne kompetencer samt gode interne procedurer og processer. 

Risikoen for toldkontrol og tilsyn stiger samtidig med, at toldarbejdet bliver mere og mere digitalt, og fokus er på virksomhedernes procedurer for egenkontrol. Hvis det går galt, er der risiko for opkrævet told med tilbagevirkende kraft, sanktioner og tilbagekaldte bevillinger. Alt sammen noget, der kan medføre risiko for manglende levering af varer og dermed reducere pengestrømmen, likviditeten og overskuddet.
 

Hvad tilbyder vi dig?

BDO har et etableret netværk af eksperter i hele EU, USA, Australien og Asien. Vi kan derfor rådgive dig om dine import-/eksportproblemer i store dele af verden.

Vores speciale er risikostyring. Vi forstår, at hver virksomhed er unik og leverer derfor altid en skræddersyet og tilpasset service. Vi ved, at handelsspørgsmål ofte er presserende og kræver prioriteret opmærksomhed. Vi er unikke, da vi kan matche dine forretnings-/handelsproblemer med en erfaren og kyndig toldkonsulent.

Vi kan samarbejde med dine rådgivere – herunder både interne eller eksterne rådgiver, advokater, mæglere, finans- og skattepersonale eller konsulenter. Det giver dig en problemfri løsning på de internationale handels- og toldkrav.

Vi kan rådgive dig om danske, europæiske og globale toldkrav via vores internationale netværk af rådgivere.

Vores udbud af tjenester inkluderer:

  • Rådgivning om gældende importprocedurer inklusive told, anti-dumpingtold og landbrugsafgifter
  • Støtte til punktafgifter og bevægelighed for punktafgiftspligtige varer
  • Rådgivning om eksport
  • Returprocedurer for uforudsete returneringer
  • Support med eksportoverholdelse
  • Support med revisioner og undersøgelser
  • Klager
  • AEO-ansøgningsprocessen
  • Gennemgang af toldmæssige konsekvenser for din forsyningskæde.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine toldmæssige udfordringer i det internationale perspektiv allerede i dag

Sikkerhedskode:
Retype the numbers below:
 Security code