International moms

Vi er en del af det internationale BDO, der sætter os i en ideel position til at rådgive din virksomhed om momskonsekvenserne af transaktioner, der krydser grænser. Det gælder uanset om vi taler om varer eller ydelser. Med medlemsfirmaer i mere end 160 lande, kan vores netværk af moms-specialister tilbyde lokal ekspertise og rådgivning, om hvordan moms (eller tilsvarende indirekte skatter) vil påvirke din virksomhed i deres land.

Multinational tilstedeværelse

Har du allerede multinationale aktiviteter, eller planlægger du at udvide og etablere dig multinationalt, kan vores teams stærke projektstyring færdigheder hjælpe og koordinere rådgivning fra alle de involverede lande, og dermed hjælpe dig med at identificere de centrale spørgsmål og risici i de lande, som du bliver nødt til at tage fat i for at sikre international compliance.

Vi hjælper samtidig med at sikre, at dit danske setup indeholder og overholder de danske muligheder for optimering i forhold til SKAT og brugen af eksportmomsordningen i Danmark

Vi bistår også udenlandske virksomheder, når de skal etableres i Danmark, og vi hjælper naturligvis hele vejen igennem, så alt kører optimalt. Hvis kunderne efterfølgende ønsker compliance understøttelse, så hjælper vi også med det.

Kontakt os