• Referencer

Referencer fra andre OfficeLink-kunder

Nedenfor kan du læse om konkrete virksomheders oplevelser med vores business intelligens budget- og rapporteringskoncept, OfficeLink®. Flere kundehistorier er på vej.


Knord

OfficeLink® har gjort en stor forskel hos Knord, og for undervisningsinstitutionen, der rummer både erhvervs og gymnasiale uddannelser, er rapporteringsløsningen med til at holde fokus og sikre stabil drift. ”OfficeLink® slår andre systemer med flere længder,” siger Filip Lange, der er ressource-direktør ved Knord.

Se mere om Knord på deres hjemmeside.

Hent kundecasen som PDF


Bil & Co

Bil & Co driver fire bilhuse i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. Alle er autoriserede Toyota-forhandlere. Hos Bil & Co i Kolding er man derudover også autoriseret Fiat-
forhandler, og i Aabenraa er Bil & Co autoriseret til at forhandle Mitsubishi. Med så bredt et udbud rammer Bil & Co en rigtig stor kundegruppe. Indenfor autobranchen kræver de mange afgiftssystemer og den tunge lovgivning rigtig meget - det kalder på et pålideligt rapporteringsværktøj, og det har Bil & Co fået med Office¬Link®. ”OfficeLink® optimerer tiden, og derfor frigives der også ressourcer til andet arbejde i vores økonomiafdeling (…) jeg kan godt forstå, at BDO har patenteret OfficeLink®-modellen, som de har bygget ovenpå Microsoft Office-pakken; for med snablen nede i hele talgrundlaget for virksomheden, har vi muligheden for at være ajour på alle fronter,” siger Partner hos Bil & Co Frank Hansen.

Se mere om Bil & Co på deres hjemmeside.


Hent kundecasen som PDF
 

Brix & Kamp A/S

Med rødder tilbage til 1930erne er Brix & Kamp en af Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomheder. Brix & Kamp dækker Nordjylland med kontorer i tre byer og har knapt 50 medarbejdere. Virksomheden arbejder dog i hele landet og har også opgaver udenfor Danmark. 

"En meget nemmere dagligdag – så enkelt vil jeg beskrive OfficeLink®. Det er blevet simpelt for os at hente nøgletal ud, trække rapporter og jeg kan hurtigt skaffe mig et overblik, helt ned på lønsomheden på medarbejderniveau, når jeg har brug for det. Jeg har fået frigivet meget tid til at koncentrere mig om driftsoptimering, og det er rigtig godt.” - fortæller økonomichef Helle Jørgensen.

Yderligere info om Brix & Kamp kan findes på deres hjemmeside

 

Hent kundecasen som PDF

 

Aunsbjerg Nielsen A/S

Aunsbjerg Nielsen A/S ejes og drives i dag af Alex Aunsbjerg Nielsen og hans partner Morten Buus. Tilsammen driver de 2 moderne Peugeot forretninger i henholdsvis Kolding og Haderslev. Udover de 2 Peugeot forretninger, har man i Kolding etableret et fælles skadescenter, som er navngivet skadeXperten.dk. Yderligere oplysninger om Aunsbjerg Nielsen A/S findes på deres hjemmeside.

"Vores sælgere har nogle kvartalsmål, de skal nå, og systemet gør det nemmere at dykke ned i tallene for at se, hvilke resultater, de har lavet hver især." - fortæller Alex Aunsbjerg Nielsen. "Ved hjælp af pivottabellen kan vi bearbejde store mængder data, og vi har adgang til flere informationer, end vi havde tidligere. En af de væsentligste fordele er, at vi ved hjælp af udtræk kan se et øjebliksbillede, hvor vi før nærmest var en måned bagud." - fortæller administrations- og økonomichef Poul Møller.

 

Hent kundecasen som PDF

 

Autohuset Vestergaard A/S

Autohuset Vestergaard er forhandler af 7 forskellige bilmærker med 7 filialer i 6 forskellige byer. Med OfficeLink® kan vi trække tal ud for hver filial og hvert bilmærke. "Tallene præsenteres på en overskuelig måde, og det er simpelt at danne rapporterne i systemet" -  fortæller regnskabschef Kenneth Kremmer, Autohuset Vestergaard i Odense. Yderligere oplysning om Autohuset Vestergaard A/S kan findes på deres hjemmeside.

"Til forskel fra de fleste forhandlere, der kun har 1-2 bilmærker, så forhandler vi 7 forskellige mærker. OfficeLink® giver os mulighed for at udarbejde rapporter for eksempelvis reservedele og salg på hvert enkelt bilmærke, så jeg kan hele tiden følge med i, hvilket mærke, der sælger bedst – og hvilke reservedele, vi har det bedste dækningsbidrag på" - fortæller økonomidirektør Ryan Rahbæk.

 

Hent kundecasen som PDF

 

Handelsskolen Silkeborg

Handelsskolen Silkeborg er en uddannelsesinstitution med omkring 1300 elever, 130 ansatte og en omsætning på omkring 85 millioner. Som hos alle andre erhvervsskoler er kernen i Handelsskolens økonomistyring Navision Stat. Yderligere oplysning om Handelsskolen Silkeborg findes på deres hjemmeside.

”De andre, jeg har hørt om, passede ikke til vores behov som skole. Vi har en meget forgrenet organisation spredt på både uddannelser og kursusaktiviteter. Det bliver let uoverskueligt, men her har OfficeLink® den fordel, at du selv bestemmer, hvor langt du vil dykke ned i data - startende fra toppen.” - udtaler økonomichef Villy Steinicke.

Handelsskolen Silkeborg er blot én af de nu over 20 NavisionStat-baserede uddannelsesinstitutioner, der benytter OfficeLink® til budget og løbende rapportering og analyse. OfficeLink® benyttes hos alle skolestørrelser - både de mindste og de største.

 

Hent kundecasen som PDF

 

Impo Trading A/S

Impo Trading A/S er en handelsvirksomhed. Import og distribution af tilbehør til de danske husholdninger, fx tilbehør til støvsugere og hårde hvidevarer, lyspærer, batterier og forskellige rengøringsprodukter, giver en årlig omsætning omkring 40 mio. kr. Yderligere oplysninger om Impo Trading A/S findes på deres hjemmeside.

"Systemet gør det muligt at holde de realiserede tal op mod budget og sidste års tal, og giver os et løbende realistisk forecast på årets resultat for virksomheden. Skulle bank eller andre ønske at få en økonomisk status, kan vi således lave denne på få minutter – og den følger vor normale regnskabsopsætning og -principper."- siger direktør og medejer Thomas Knudsen.

 

Hent kundecasen som PDF

 

LIFA A/S Landinspektører og Skel.dk Landinspektører P/S

Efter et enkelt klik, lidt ventetid så kommer de opdaterede værdireguleringer op
på direktør Lennart Hansens skærm. - "Så nemt er det faktisk," udbryder han og
fremhæver igen, hvor godt et værktøj, OfficeLink® er. - "Med så mange ansatte spredt ud i landet, er der brug for et effektivt ledelsesværktøj for at bevare overblikket, og det har vi fundet med OfficeLink® fra BDO", siger han

"- Vi gik så småt og overvejede at udvikle vores eget rapporteringssystem, da Lennart Hansen fra LIFA fortalte os om OfficeLink®, hvilket vi er meget glade for. Det har været en kæmpehjælp, at systemet allerede er afprøvet og tilpasset vores branche", siger Michael Thomsen, direktør for Skel.dk.

 

Hent kundecasen som PDF

 

Udfyld nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig.

Sikkerhedskode:
Retype the numbers below:
 Security code