• CERT

CERT

Alle virksomheder har værdier, og mange af de værdier er i dag digitale. Sikkerhed handler om at beskytte de værdier.

Traditionelle sikkerhedsmekanismer som antivirus og firewall er ikke så effektive mod digitale angreb, som de burde være. For at beskytte dine digitale systemer og værdier imod hackerangreb, har du brug for intelligent sikkerhedsmekanismer.

Vores CERT (Computer Emergency Response Team) dækker dine behov inden for It-sikkerhed og beskytter dine digitale værdier. Vores CERT skaber fuld synlighed, og gør det muligt at opdage trusler og kriminelle handlinger, som ellers ville gå under radaren.

Vores fleksible og skalerbare løsninger leveres til virksomheder i alle størrelser, og de er altid tilpasset specifikt dine behov. Ved at integrere løsningen med din infrastruktur og etablerede sikkerhedstiltag, bidrager vi også til at skabe mere værdi ud af de eksisterende løsninger.

 

BDO CERT tilbyder

  • Detektion gennem vores eget sensornetværk, som opdager trusler og afvigelser ved at samle og analysere netværksaktiviteter og andre typer af logning
  • Håndtering af sikkerhedshændelser, skaleret efter kundens behov
  • Kontinuerligt arbejde med analyse og efterretning, der sikrer et opdateret trusselsbillede og som styrker detektions- og håndteringsevnen
  • Teknisk og strategisk information og forslag til tiltag gennem løbende uge- og månedsrapporter.
  • Test af sikkerhedsrisiko og -kvalitet i dine systemer gennem penetrationstestning og sårbarhedsscanning.