Microsoft Dynamics NAV

Har I brug for en dygtig leverandør til implementering, opgradering eller drift af Microsoft Dynamics NAV? Vil I samarbejde med en NAV partner som kan mere end blot teknologi?

NAV passer rigtig godt til danske virksomheder, da programmet henvender sig til virksomheder fra 1 op til 500 medarbejdere og byder ind med løsninger indenfor køb, salg, drift, regnskab og lager – det er nemt at konfigurere og derudover nemt at tilpasse. Vi hjælper også med software, der knytter sig til NAV, eksempelvis Jet Reports, TimeXtender og PowerBI.

Vi tilbyder implementering, opgradering, support og drift af NAV løsninger.

I et implementeringsforløb undersøges det først, hvilke processer en kommende NAV løsning skal understøtte. Vi ønsker, at I skal gøre brug af så meget standard som muligt og går gerne den ekstra mil for at undersøge, om det er nødvendigt for jer med tilpasninger.

Vi har fokus på jeres forretning og på at involvere jeres medarbejdere så tidligt og så meget som muligt. Det er vigtigt, at alle tager en aktiv del i den forandring, som følger med en systemimplementering.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Microsoft Dynamics NAV.