• Cybersikkerhedsservices

Cybersikkerhedsservices

Vores cybersikkerhedsservices omfatter en række forskellige løsninger fra vurderinger på højt niveau til dybe og mere indgribende vurderinger af den tekniske sikkerhed.

Trussels- og sårbarhedsintelligente services

Vi leverer en bred vifte af muligheder for at opfylde dine behov. Det gælder blandt andet awareness-træning til bestyrelsen, trussels- efterretningstjenester med periodisk rapportering af nye trusler, penetrationstest for at vurdere sårbarheder på eksponerede netværk og applikationer, kortlægning og vedligeholdelse af virksomhedens trusselsbillede i forhold til cybertruslen.

Compliance med gældende regulering

Med udgangspunkt i de krav virksomheder er underlagt som følge af deres branche eller de typer af data, som opbevares og behandles, tilbyder vi hjælp til at efterleve forskellige standarder, herunder PCI DSS, Cyber ​​Essentials, ISO27001 / 2, Gambling Commission, EU’s persondataforordning m.fl.

Informations- og cyberstrategi

Vores eksperter kan hjælpe med at udvikle eller vurdere din cyberstrategi inden for følgende områder:

  1. Forebyggelse:  Vi vurderer, om sikkerhedsværktøjer og metoder er på plads (herunder firewallkonfiguration, netværkssegmentering, sikkerhedsarkitektur- og konfiguration, identitets- og adgangsstyring, sikkerhed integreret i softwareudvikling).
  2. Beskyttelse: Vi assisterer den øverste ledelse med at identificere "kronjuvelerne" og beskytte dem mod de nye trusselsscenarier (herunder phishing, mobil og 'BYOD'-enheder, cloud-baserede tjenester) og mere traditionelle kanaler såsom fysiske sikkerhedstrusler og trusler fra netværksperimenter.
  3. Overvågning: Vi vurderer, hvordan værktøjer og dataanalyse anvendes til at opdage, vurdere og rapportere forsøg på sikkerhedsmæssige angreb eller deciderede sikkerhedsbrud.

Optimering af virksomhedens sikkerhedsstyring

Vi kender til de mest effektive metoder til at håndtere sikkerhedstrusler. Vi kan hjælpe dig med at identificere teknologiske løsninger, foretage sikkerhedsleverandørvalg, modne sikkerhedsstyringsprocesser, vurdere centrale tredjeparts udbydere og gennemføre sikkerhedstræning til bestyrelsen eller medarbejdere.

Håndtering af cyberangreb

Her kan vores services deles i to: Cyber-parathed og Cyber-bekæmpelse.

Cyber-parathed: Her vurderer vi modenheden af virksomhedens cyberberedskabsplaner herunder brug af værktøjer, metoder til at inddæmme angrebet, kommunikationsstrategi og genetableringsplaner.

Cyber-bekæmpelse: Hvis I som virksomhed oplever et angreb, der resulterer i sikkerhedsbrud, så hjælper vores eksperter med at udvikle en øjeblikkelig handlingsplan så den risiko, virksomheden er eksponeret for, håndteres korrekt.