CVR.dk flytter ind på Virk, og regnskaber bliver gratis

18 december 2014

Adgangen til CVR.dk er blevet fornyet og moderniseret og er fremover at finde på data.virk.dk. Herudover er det blevet gratis at hente regnskaber. 

Det er sket her i starten af december, at CVR.dk er blevet en del af Virk Data – og dermed en del af erhvervsuniverset Virk. Det betyder, at CVR.dk lukker. Går man ind på CVR.dk, vil man fremover blive omdirigeret til CVR på Virk Data.

Den nye adgang til CVR på Virk Data er hurtigere og mere brugervenlig i forhold til CVR.dk.
Nu vises der informationer, der før kun var tilgængelige ved login og bestilling af rapport. Det betyder, at man sparer mange klik og ventetid, fordi informationerne vises direkte på hjemmesiden ved opslag på et CVR-nummer.

Nyt og brugervenligt design

I CVR på Virk Data er der tænkt brugervenlighed og overskuelighed ind i det nye design. Først og fremmest vil man med det samme komme ind til et enkelt søgefelt, hvor man både kan søge på CVR-nummer, virksomhedsnavn, person, adresse og p-enhed.

Herudover er der mulighed for selv at bestemme, hvilke data man vil have vist fra CVR. Og som noget nyt kan man også vælge, om man vil have dem signeret digitalt.

Ud over fastdefinerede rapporter kan du sammensætte din egen rapport og således selv vælge, hvilke informationer du ønsker i din rapport. Skal du f.eks. kun bruge personkreds og tegningsregel, kan du vælge kun at få vist disse oplysninger.

CVR på Virk Data er udviklet i et responsivt design. Det betyder, at man også kan bruge sitet på tablet og smartphone. På den måde har man adgang til at lave søgninger i CVR, selvom man ikke sidder ved en pc.

Gratis at hente regnskaber

Det har hidtil kostet 37 kr. at hente et regnskab i pdf-format på CVR.dk. I CVR på Virk Data er det gratis at hente regnskaber enkeltvis. Og det er kun første skridt. Som led i regeringens Vækstpakke arbejder Erhvervsstyrelsen på en service, der skal gøre det muligt at få let adgang til alle regnskabsdata.