BDO overtager NewCore og får 2 nye partnere i Advisory

06 juni 2016

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO Danmark har netop overtaget konsulentfirmaet NewCore.

Overtagelsen sker som led i at understøtte BDO-strategien om at være en one-stop rådgivningsvirksomhed, der fokuserer på at give kunderne gennemtænkte og optimerede helhedsløsninger.

Om opkøbet fortæller John Bøgehus Pedersen, Partner og chef for BDO Advisory: ”Einar Scholte og Jesper Thomsen fra NewCore træder ind som partnere i vores Advisory afdeling. Deres erfaringer, netværk og stærke faglighed inden for bl.a. intelligent ledelse af arbejdet med virksomheders værdikæder styrker de ydelser, vi har i BDO: It- og kompetencestrategi samt implementerings- og effektiviseringsarbejdet. NewCores kernekompetence er at bibringe beslutningstagere forståelse for, hvor stor en rolle forsyningskæden spiller for forretningen, ” fortæller John Bøgehus Pedersen og uddyber: ” erfaringerne viser at top- og bundlinje kan styrkes med 5-20 procent inden for 24 måneder, når værdikæden i virksomheden får det rigtige strategiske fokus. NewCore har skabt markante resultater de seneste år, og vi ser frem til, at deres viden implementeres i vores fælles arbejde med eksisterende kunder såvel som med kommende. ”

Faglighed og kemi er god - indlevelse er det, der skaber udvikling

John Bøgehus Pedersen lægger ikke skjul på, at der gennem længere tid er blevet arbejdet på at bringe NewCore ind i BDO organisationen. ”Kemien er god, og NewCore deler vores værdisæt og leveregel om at ”Indlevelse skaber udvikling”, så vi ser frem til at skabe forretning for fremtiden. ”

Med mere end 20 års erfaring som konsulent inden for sourcing, produktion og forsyningskæder har Einar Scholte de sidste 10 år haft fokus på udvikling af globale forsyningskæder i forskellige brancher. Einar er master i Business Economics fra Copenhagen Business School. Han har haft lederstillinger i Radiometer, Unicare, IBM, PWC, Valcon og så er han aktivt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder. Einar er forfatter til bøgerne "Sourcing", fra 2010, "Relationer skaber resultater", fra 2012, og snart kommer en tredje publikation med fokus på den stærke værdikæde og det oversete potentiale.

Jesper Thomsen har mere end 20 års erfaring som konsulent og leder inden for Supply Chain Management og Lean. Han er Master of Science, Electrical Engineering fra Aalborg Universitet og har en bachelor i handel inden for marketing. Jesper har især stor brancheindsigt inden for den maritime sektor, medicinal og Health Care, generel produktion og forbrugerprodukter. Hans erfaringer dækker også projektledelse på internationalt plan og forandringsledelse.