Vi får ny hjemmeside

21 maj 2014

Torsdag den 22. maj 2014 får BDO ny hjemmeside. Vi håber, det går smertefrit, men det er en teknisk kompliceret proces. Vi kan derfor ikke helt udelukke, at læsere af Depechen vil opleve problemer med links.

Vi glæder os til at byde velkommen på vores nye hjemmeside, som især vil være til glæde for de af vores årligt mere end 260.000 besøgende, der tilgår sitet via en smartphone eller en tablet. Fremover vil opsætningen nemlig automatisk blive tilpasset den besøgendes device. Her ud over er designet nyt og indbydende, ligesom navigationen er gjort mere brugervenlig. Og endelig har vi opdateret indholdet.

Overgangen sker forhåbentlig uden gene for vores brugere, men især de mange links, som i tidens løb er indsat i Depechen, er en udfordring. Det kan derfor ikke helt udelukkes, at du vil kunne opleve problemer med disse. Sker dette, må du meget gerne give os besked på bdo@bdo.dk, så vi har mulighed for at rette eventuelle fejl.

 

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat og moms. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis.