Skattefrie gevinster fra hestevæddemål

08 april 2015

Skatterådet har i en ny afgørelse bekræftet, at gevinster fra hestevæddemål udbudt fra Gibraltar og UK af Bet365.com og Betfair.com er skattefrie i Danmark.

Interessen for spil er kolossal, og mange spiller ikke kun hos danske spiludbydere. Det gælder blandt andet hesteinteresserede, fordi hestevæddemål i Danmark kun kan udbydes af Danske Spil A/S.

Gevinster ved spil i udlandet er skattefri i Danmark, hvis tre betingelser er opfyldt. For det første skal spiludbyderen være hjemmehørende i et EU- eller EØS-land. For det andet skal tilsvarende spil lovligt udbydes her i landet, uden at gevinsterne beskattes. Og for det tredje skal spiludbyderen være godkendt og kontrolleret af en offentlig myndighed.

Tilbage i 2006 fastslog Skatterådet, at gevinster ved deltagelse i netpokerspil hos Ladbrokes i Gibraltar opfylder betingelserne for skattefrihed, selvom Gibraltar ikke er en separat medlemsstat i EU.

Også den nye afgørelse handler om betting-firmaer, der er hjemmehørende på Gibraltar. Derfor er det heller ikke så overraskende, at Skatterådet også denne gang bekræftede, at gevinsterne ved hestevæddemål hos Bet365.com og Betfair.com er skattefri i Danmark.

 

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat og moms. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis.