Invitation til lancering af BDO Barometret 2014

06 maj 2014

Kom og vær med, når vi offentliggør BDO Barometret 2014. En undersøgelse af sundhedstilstanden hos de mindre og mellemstore virksomheder. Hvordan gik det i 2013, og hvad forventer de af 2014?

BDO Barometret består dels af en analyse af mere end 50.000 SMV-regnskaber for perioden 2007 – 2013 samt en spørgeskema-undersøgelse hos næsten 2.000 virksomheder.

Vi fremlægger resultaterne på en konference i Tivoli Hotel & Congress Center den 22. maj 2014. Det er gratis at deltage.

På konferencen vil bestyrelsesformand Henrik Brünings og administrerende direktør Stig Holst Hartwig præsentere resultater og hovedkonklusioner fra undersøgelsen. Derefter vil økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager fortælle om de vækststøttende politiske tiltag, som virksomhederne kan se frem til. Kreditchef Henrik Hoffmann, Danske Bank, vil efterfølgende fortælle om danske virksomheders kreditmuligheder. Og endelig vil administrerende direktør Henrik Bjørn Teisbæk fra Billetto fortælle om de største udfordringer for en virksomhed i vækst.


Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat og moms. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis.