Holdningerne er flyttet til LinkedIn

24 september 2014

I uge 36 gennemførte vi en spørgeskemaundersøgelse blandt vores læsere. Vi fik ca. 1.500 svar, hvilket vi er taknemmelige for. Vi vil gøre vores bedste for at gøre Depechen endnu bedre.

Svarene efterlader heldigvis indtryk af stor tilfredshed med vores nyhedsbrev. Både i forhold til udsendelsesfrekvensen og i forhold til indhold og længde.

Mange er glade for ”BDO mener”, som vi føjer på en del af historierne i Depechen. Vi kommenterer dog ikke helt så mange nyheder som tidligere, idet vi i højere grad bruger vores debatforum på LinkedIn til at markere vores holdninger.

Har du en profil på LinkedIn – og vil du gerne læse vores indlæg – så tilmeld dig gruppen ”BDO Debatterer”. Det giver dig også mulighed for selv at deltage i debatten. Nyt indlæg hver mandag. Et af de seneste indlæg havde overskriften ”Skån nybegynderne” og handlede om, at vi foreslå skattereglerne ændret sådan, at SKAT ikke kan statuere hobbyvirksomhed – og dermed nægte fradrag for underskud – mere end 1 år tilbage i tid.

 

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat og moms. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis.