Gratis infomøder med seneste nyt om skat, moms og regnskab

04 november 2015

Hele 13 steder i landet holder vi i år vores populære brush up arrangementer, hvor vi som oplæg til regnskabsafslutningen gennemgår det seneste års vigtigste nyheder inden for skat, moms og regnskab.

Vi holder fast i vores tradition med sidst på året at invitere til gratis infomøder, hvor vi gennemgår de seneste 12 måneders nyheder inden for skat, moms og regnskab. Møderne har i snart flere år været de rene tilløbsstykker. Derfor har vi i år besluttet at gå all in og afholder nu møderne i ikke mindre end 13 byer. Nogle steder som morgenmøder andre steder som eftermiddagsmøder.

Møderne, der varer ca. 3 timer og holdes i perioden 18. november – 9. december 2015, er rettet mod de økonomifolk, der arbejder med virksomhedens årsregnskab. Vi gennemgår ikke blot de seneste nyheder, men sætter også fokus på de forhold, som du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med regnskabsafslutningen.

Efter mødet vil du få udleveret forskellige skabeloner som inspiration til de arbejder og de afstemninger, der skal udføres i bogholderiet i forbindelse med årsafslutningen. Du vil ligeledes modtage et opslagsværk, som indeholder vejledning til arbejdet.

Tilmelding sker via vores hjemmeside.