Vi støtter konkurrencen

31 marts 2014

I 2012 lancerede Region Nordjylland en særlig Tag Fat – kampagne. En konkurrence, hvor de kårede de mest innovative små og mellemstore virksomheder i regionens 11 kommuner.
 
Nu gentages konkurrencen. Målet er igen at finde en nordjysk mester i innovation. Først skal de kommunale vindere findes, og til sidst kåres den regionale vinder. Det sker ved en stor finale i Europahallen i Aalborg den 15. maj 2014.
 
Kampagnen er finansieret af Vækstforum Nordjylland, og vinderen modtager en præmiepakke i form af rådgivningsydelser til en værdi af ca. 100.000 kr. BDO er lige som sidst blandt præmiesponsorerne. Det er vi af flere årsager.
 
For det første fordi vi er Nordjyllands største revisionsvirksomhed med 10 kontorer i regionen og knapt 250 medarbejdere.
 
For det andet fordi vi støtter alle initiativer, der medfører, at medierne øger deres fokus på de mindre og mellemstore virksomheder. Det er der nemlig brug for, synes vi.
 
Vi ved godt, at innovation kan være mange ting, og at det dybest set ikke giver mening at lade virksomheder konkurrere om, hvem der er bedst til den slags. Men det har mindre betydning.

Innovation handler om at gøre ideer til løsninger og løsninger til forretning, og det er fantastisk vigtigt, at vi hele tiden får fortalt de gode historier herom. Det kan konkurrencen hjælpe med.
 
Konkurrencen suppleres af en særlig Folkets Favorit, hvor alle interesserede via Facebook kan stemme på netop deres favorit til årets mest innovative virksomhed i Nordjylland. Et initiativ som nok især medarbejderne i de forskellige virksomheder vil involvere sig i.
 
Konkurrencen er endnu et eksempel på, hvor forskelligt kommuner og regioner arbejder med erhvervsudviklingen i deres område. Det gør ikke spor. Vi synes, at mangfoldigheden er en styrke i sig selv. Vi glæder os under alle omstændigheder over indsatsen og opfordrer til mere.

Hvad mener du?

Følg debatten - og giv gerne din mening til kende i vores debatforum på LinkedIn: