Godt nytår

28 december 2015

Det er nu mere end tre år siden, vi etablerede dette debatforum på LinkedIn, hvor vi hver mandag poster et nyt indlæg. Samlet har vi snart skrevet 175 af slagsen.

Som debattør må man nødvendigvis være kritisk anlagt. Ellers er det svært at skabe en debat. Vi forsøger imidlertid at være debatskabende på den konstruktive måde ved så vidt muligt ikke bare at kritisere stort og småt, men ved også at pege på alternativer. Vi ønsker nemlig på ingen måde at fremstå, som en samling sure gamle mænd.

For det er vi ikke. I BDO er vi hverken sure eller gamle og langt fra kun mænd. Men vi brænder for de mindre og mellemstore virksomheder, og vi ser det som en af vores fornemste opgaver at kæmpe deres sag overfor politikere, medier og offentlige myndigheder. 

Og vi vil rigtig gerne vise, at vi har klare holdninger. Vi lægger derfor ikke skjul på, at ikke bryder os om politiske vækstpakker og andre tiltag, der er uden reelt indhold, og at vi bliver indignerede, når vi ser tegn på unødigt bureaukrati. 

Men vi prøver også at finde gode historier at skrive om. Vi tager hellere end gerne ja-hatten på hovedet og fortæller om ting, der lykkes. Det vil vi prioritere at gøre endnu mere i 2016.

Efter nytår starter en ny regnskabssæson, hvor vi skal opgøre vores kunders resultater for 2015. Vi er spændt på, hvad de vil vise. Vores mavefornemmelse er god. Vi tror, at flertallet af vores kunder har haft et godt år.

Vi ser derfor også med fortrøstning frem mod det nye år. Vi føler, at vi står godt rustet til at rådgive vores kunder om, hvordan de skal håndtere de udfordringer og muligheder, som de møder. Vi glæder os til at dele vores viden med dem.

Godt nytår.

Hvad mener du?

Følg debatten - og giv gerne din mening til kende i vores debatforum på LinkedIn.