Bare skæld ud

05 januar 2015

Lige før jul måtte regeringen endnu en gang nedjustere sine forventninger til den økonomiske vækst. Ikke kun for 2014, men også for 2015. Vi står derfor igen i porten til et nyt år uden udsigt til væsentligt flere nye private arbejdspladser og bedre indtjening i virksomhederne.

Samtidig synes arbejdet i Folketinget at være sat på stand-by med udsigten til det valg, som vi ved, der vil komme i 2015, men ikke hvornår.

Vi misunder ikke politikerne deres arbejde. Uanset hvilket område de arbejder med, er de konstant under belejring af alle mulige interesseorganisationer, som trækker i hver sin retning. Og uden for døren venter medierne, som stiller krav om, at selv de mest komplicerede ting skal kunne forklares på under 1 minut.

I stille stunder er der sikkert mange, som drømmer om, at Christiansborg blev omdannet til et værksted, hvor man alene arbejdede med de store linjer, og hvor regeringen ikke var en mindretalsregering fra skiftevis den ene side og den anden side af salen, men en samlingsregering hen over midten.

Men vi ved godt, det er utopi. Derfor accepterer vi også, at politikerne bruger tid på at diskutere, om DR skal have et underholdningsorkester, og at de bruger penge på at øge fradraget for faglige kontingenter, men ikke kan finde midler til tiltag, der hjælper de mindre og mellemstore virksomheder.

I BDO brænder vi for denne del af erhvervslivet, og vi forsømmer ingen lejlighed til at tale deres sag og til at sætte fokus på deres udfordringer.

Gruppen BDO Debatterer har i skrivende stund 1.099 medlemmer. Det er vi selvsagt glade for, men faktisk er vi mere glade for, at flere og flere kommenterer vores indlæg. Et debatforum virker nemlig kun, hvis der sker en løbende meningsudveksling. Skriv derfor gerne din mening. Både når du er enig, og når du er uenig.

Godt nytår.

Hvad mener du?

Følg debatten - og giv gerne din mening til kende i vores debatforum på LinkedIn: