Revisor i Varde

Statsautoriseret revisor i Varde, der forstår situationen for områdets private virksomheder og offentlige organisationer. Føj dertil adgang til et af verdens største netværk af ekspertrådgivere og branchespecialister rundt om i hele Danmark – og resten af verden.

Det er et udpluk af de fordele, som vi kan byde på som din revisor og rådgiver. Vi arbejder som revisor, rådgiver og regnskabskonsulent for store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer i og omkring Varde.

Udgangspunktet er et møde med dig i øjenhøjde. Forståelse for din situation, dine udfordringer og dine muligheder er startstedet for vores services inden for revision og rådgivning. De services bygger på et fundament af ekspertviden, indgående branchekendskab og forståelse for, hvor din virksomhed eller organisation er - og hvor du gerne vil hen. Det, tror vi, er vejen til udvikling.

Vores lokale revisorer, rådgivere og eksperter kan rådgive dig om alle aspekter af din virksomhed. De kan trække på et nationalt og internationalt netværk af eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere.

BDO i Varde har med andre ord de kompetencer og den erfaring, der skal til for at yde kvalificeret rådgivning og sparring til din virksomhed eller organisation.
 

BDO i Varde: Regnskab, revision og rådgivning

Vi er lokalt forankrede, og vi har fokus på at være revisor og rådgiver for virksomheder og offentlige organisationer i hele Varde og omegn. Vi tilbyder en fuldt dækkende portefølje af services inden for regnskab, revision og rådgivning for store som små virksomheder og institutioner i og omkring Varde.

Vi kan fx hjælpe dig med:

 • Revision
 • Regnskab
 • Økonomisk rådgivning
 • Budgetter
 • Rådgivning om skat og moms
 • Rådgivning om afgifter og told
 • Rådgivning til iværksættere
 • Generationsskifte
 • Køb og salg af virksomheder
 • Outsourcing
 • Online-økonomisystemer
 • Administrativ service
 • Økonomisk og menneskelig sparring om vækst og udvikling, hvor både virksomheden, indtjening og mennesker er i fokus.
   

Revision og rådgivning fra Varde til hele verden

Revisor centralt i Varde med global rækkevidde og tilstedeværelse. Vi tilbyder det bedste af to verdener: En lokal revisor og et verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter, der ikke er længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

Vi sætter en ære i at være tæt på det lokale erhvervsliv i og omkring Varde. Indgående kendskab til din situation komplimenteres af bred brancheindsigt og stor erfaring. Sammen finder vi løsninger, der giver det optimale resultat på de udfordringer og muligheder, du står overfor. Vores kontor ligger midt i Varde, og byder på gode parkeringsmuligheder. Kontakt os for en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig. Det være sig på kontoret, over telefonen eller via e-mail.  

Vores rådgivning og revision er lig med fuld adgang til fordelene hos BDO i Danmark og BDO’s globale netværk. Vi er en del af én af Danmarks og verdens største og stærkeste revisions- og rådgivningsvirksomheder. Nationalt har BDO 32 kontorer, der tæller nogle af landets fremmeste eksperter inden for en bred vifte af områder. Internationalt tæller BDO omkring 90.000 ansatte og eksperter. Vores globale netværk betyder direkte adgang til lokalt forankret ekspertviden om alle nationale forhold i mere end 165 lande verden rundt.

Med os som rådgiver eller revisor får du en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være - aktiv.
 

Hvad kan revision gøre for mig?

Det korte svar er: Nok mere, end du regner med. Revision kan nemlig bruges til meget mere end ’bare’ at gennemgå, kvalificere og godkende dit årsregnskab. Revisors arbejde under en revision kan - hvis grebet an som procesorienteret rådgivning - bruges til at skabe effektiviseringer og forbedringer på tværs af din organisation.

Vi kalder tilgangen for værdibaseret rådgivende revision. Startstedet for vores medarbejdere, specialister og revisorer er, at revision ses som en rådgivningsproces. En proces, der kan bruges til at sikre regnskaber såvel som direkte forbedringer af den daglige drift og til at fremtidssikre din virksomhed.

Revision sker med konstant fokus på, hvordan data og informationer kan skabe merværdi. Vi har fx under hele processen et øje på, hvordan finansielle- og regnskabsdata kan danne fundament for innovation, strømlining og videreudvikling af arbejdsgange og interne processer.

Med os som din revisor får du en gennemgang af den finansielle situation udført af en statsautoriseret revisor, som både giver ro i sindet og kan lede til forbedringer af bundlinjen.
 

Overkom mere med BDO Business Services & Outsourcing

Er der brug for mere tid til kerneopgaverne? Er en nøglemedarbejder pludselig væk i en periode på grund af fx sygdom? I sådanne situationer – og mange andre – kan vores Business Services & Outsourcing-afdeling træde til. Sammen skræddersyer vi løsninger, der giver mere plads i hverdagen og klarer uforudsete hændelser - uden at det går ud over dagligdagen eller driften.

Arbejdsopgaver eller -funktioner kan outsources fuldt eller delvist til vores medarbejdere, som alle besidder erfaring, viden, indsigt og brancheekspertise. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi, og midlertidig management-støtte til erfarne professionelle, og få mere tid til det, du og din virksomhed eller organisation brænder for.

Du kan desuden vælge, hvorvidt det er bedst at udføre arbejdet på dine kontorer eller online. I alle tilfælde leverer vi outsourcing med fokus på:

 • Fleksibilitet
 • Effektivitet og kvalitet
 • Faglig sparring
 • Leveringssikkerhed og deraf følgende reduktion af sårbarhed.


Du finder vores kontor på Markedspladsen 25 - lige midt i centrum, hvor vi har gode parkeringsmuligheder.

 

Varde
Markedspladsen 25
Varde,  6800
+4575224700
Rutevejledning