Kickstart din karriere med BDO

Skal du være én af de 22 studerende, der bliver en del af BDO’s eksklusive forløb, BDO Kickstarter, som giver dig de bedste forudsætninger for at kickstarte din karriere?

Hvordan skaber man et godt netværk? Hvad indeholder den gode jobsamtale? Og hvordan udarbejder man det bedste CV? Dét og meget mere står vi klar til at give dig træning i, hvis du bliver udvalgt til at deltage i BDO Kickstarter. Med dette unikke og eksklusive forløb er det vores drøm at hjælpe dig og 21 andre studerende med at blive stærkere og bedre stillet til at søge og få drømmejobbet efter færdiggjort uddannelse.

Forløbet vil tage dig igennem alt fra personlighedstest til optimering af din LinkedIn-profil, og nogle af BDO’s skarpeste eksperter på området, står klar til at hjælpe dig med at skabe en stærk arbejdsprofil og navigere i arbejdsmarkedet. Vi får også besøg af to spændende oplægsholdere, der fortæller om, hvordan de kickstartede deres karrierer.

Den første oplægsholder er tv-vært Anna Lin, der som 20-årig blev en del af DR Talentholdet, og lige siden har hun lavet tv. Anna Lin giver dig et eksklusivt indblik i hendes til- og fravalg gennem sin karrierevej i mediebranchen. Den anden oplægsholder er komiker Christian Fuhlendorff. Han har tidligere været årets komiker, men hvordan er det mon at være ordblind og faktisk leve af ord? Det kommer Christian Fuhlendorff og giver dig et eksklusivt indblik i. 

BDO Kickstarter er altså den perfekte mulighed for dig, der ønsker at styrke dine færdigheder, udvide dit netværk og tage det første skridt mod en succesfuld karriere. Dette unikke forløb foregår over tre forskellige dage, hvor vi giver dig værktøjerne til at kickstarte din karriere.

Med fokus på personlig udvikling og professionel succes er BDO Kickstarter en investering i fremtiden, som vi mener, enhver studerende bør deltage i.

 

Skal du med på holdet?

Dette unikke forløb er en gylden mulighed for at kickstarte din karriere og den tilbydes til kun 22 studerende. Skal du være én af dem? Så ansøg nedenfor. 

Ansøgningsfristen er 6. september 2023.