• Uddannelsesforløbet

Uddannelsesforløbet

Som BDO trainee bliver du en del af et to-årigt internt uddannelsesforløb, som er praktisk orienteret mod dig, kontoret og i sidste ende BDO’s kunder. Målet er at skabe det bedst mulige værktøjsmæssige fundament for at kunne rådgive og være revisor over for kunderne.

Du vil få en grundig introduktion til teori og værktøjer samt meget praktisk undervisning af vores fagligt dygtige undervisere. Kursusformen er afvekslende med syv moduler fordelt over to år og en række webinarer.

På kurserne er du sammen med de andre BDO trainees, og du får dermed et stort netværk på tværs af BDO. Sideløbende med den interne uddannelse læser du måske HD, eller du planlægger at læse på HD studiet på dit andet år.

Vi lægger vægt på, at det, du lærer på kurserne, følges op af relevante opgaver i hverdagen. Sådan får du sammenhæng og indsigt i teori og praksis.

Dit trainee-forløb afsluttes med en skriftlig test, og her er din mentors rolle at støtte og guide dig, så du får et samlet overblik. Hermed kan du prioritere hvilke emner, du måske bør bruge mere tid på at sætte dig ind i.

Testen forgår lokalt på dit kontor via egen computer, og du har tre timer til at udføre den. Testen indeholder et bredt udsnit at dit pensum. Det betyder, at den kan omfatte alt, hvad du har lært på dine kursusforløb på første og andet traineeår.
Mentorordning og introduktion