• Mentorordning

Mentorordning og introduktion

Hos BDO investerer vi mange ressourcer i vores trainees – det er nemlig vigtigt for os, at du kommer godt fra start.

Introduktionsprogram

Når du begynder hos BDO vil du gennemgå et introduktionsprogram, så du allerede fra start er godt introduceret til din nye arbejdsplads. Kort efter deltager du i det første kursusmodul, hvor du sammen med de andre trainees får mulighed for at skabe et godt netværk med relationer på kryds og tværs af landet.

Du får introduktion til bogføring, moms, regnskaber og de mange andre faglige discipliner, der venter forude.

Mentorordning

Du får tildelt en mentor, som vil guide og hjælpe dig – ikke kun i dit første år som BDO trainee, men også senere som din sparringspartner, når du føler, du har behov for det.
En mentor er en erfaren person, som kan sætte sig ind i den situation, du står i og som har fokus på at guide dig. Mentoren deler gennem vejledning, rådgivning, coaching og feedback ud af sine erfaringer og kompetencer for at støtte din udvikling og trivsel på arbejdspladsen.

Det er mentoren, der har ansvaret for at holde liv i mentorforholdet ved at inddrage egne erfaringer og trække på sit netværk, så du får tilført ny inspiration, hvis der er brug for det. Som trainee forventes det til gengæld, at du selv tager ansvar for din egen udvikling. Vi regner med, at du er undersøgende og tør stille spørgsmål så du fastholder dit fokus og dine mål.

Din mentor er ikke din leder. Dette er en fordel, da jeres samarbejde dermed får en helt anden og meget mere neutral karakter.

Hver tredje måned holder du og din nærmeste leder en statussamtale, hvor I drøfter din personlige og faglige udvikling. Samtalerne skal sikre din fortsatte trivsel og understøtte udviklingen både uddannelsesmæssigt og opgavemæssigt i løbet af trainee-forløbet.
Læs mere om uddannelsesforløbet.