Bliv praktikant hos BDO

mar 26, 2018

Drømmer du om at blive en del af ét af Danmarks førende revisionshuse? Har du høje ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar? Så har vi måske den perfekte praktikstilling til dig. 

Hos BDO søger vi lige nu praktikanter til vores kontorer i København og Sydjylland. Som praktikant hos BDO får du en grundig oplæring og kendskab til arbejdsgangene i et af Danmarks førende revisionshuse. Vi tilbyder en spændende og lærerig praktikperiode, hvor du sammen med et hold af praktikanter, og dine 1100 øvrige kolleger i BDO Danmark, vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste faglige og sociale rammer. Samtidig giver en praktikstilling hos BDO dig en unik mulighed for at kickstarte din karriere inden for revisionsbranchen.

Om dig

Du er i gang med en uddannelse som finansøkonom eller controller. Du har en stor interesse for tal, regnskaber og rådgivning. Du er god til at skabe kontakt og holder af at samarbejde med kunder og kolleger.

Hvis du kan nikke genkendende til følgende, så er BDO måske noget for dig:

  • du er udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
  • du er analytisk og har evnen til at se muligheder
  • du udviser indlevelsesevne
  • du har interesse og evner for tal
  • du er systematisk og struktureret
  • du er interesseret i relationer og i verden omkring dig.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i mødet med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt et spændende og relevant indblik i arbejdet med revision.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du vil i løbet af din praktikperiode få dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Der vil være god mulighed for at sparre med dine kolleger og få ’hands-on erfaring’ med revision og rådgivning.

Du kan blive fremtidens revisor, hvis du brænder for:

  • en arbejdsdag præget af høj arbejdsglæde og spændende udfordringer
  • lysten til at blive en del af BDO
  • muligheden for at gøre en forskel ved at skabe sund vækst for virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Om BDO

BDO er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed med solide nationale rødder, kontor i 30 danske byer og internationale bånd i mere end 160 lande.

Vi prioriterer medarbejdertrivsel og karriereudvikling højt. Og vores mål er en fleksibel karrierestruktur med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. For at sikre understøttelse af den overordnede strategi såvel som udvikling af de lokale kontorer, har vi vores eget uddannelsescenter BDO Academy, der bidrager til at øge BDO's markedsværdi igennem kompetente og motiverede medarbejdere, som leverer høj kvalitet i tråd med BDO's værdier.

Ansøgning

Har vi vækket din interesse? Så send en ansøgning og vedlæg dit CV og karakterudskrift. Vi tager løbende ansøgere til samtale begge kontorsteder. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til os.
For spørgsmål til stillingen i Sydjylland kontakt Director og administrationschef Ann Riis Strini på mail ARS@bdo.dk eller telefon 76355635.
For spørgsmål til stillingen i København kontakt Partner Per Frost Jensen på mail PFJ@bdo.dk

Ansøg nu