• Se vores traineeopslag

    Vi søger trainees til både offentlig og privat revision

Se vores traineeopslag

Vi søger revisor-trainees til både privat og offentlig revision, så uanset hvor dine erhvervsmæssige interesser ligger, har vi et forløb, der baner vejen for en spændende karriere.

Se hvilke kontorer som søger trainees her.

Læs mere om praktik.


Trainee til privat revision

Som trainee inden for privat revision er du godt på vej til en status som dansk erhvervslivs nærmeste rådgiver. Som revisor kommer du helt tæt på kunderne og alle aspekter af deres virksomhed, og du vil opleve, at du hurtigt bliver givet ansvar for egne opgaver. Det betyder dog ikke, at du kommer til at stå alene, og du vil have både en mentor og mange andre kollegaer at læne dig op ad.

Bliv trainee i privat revision


Trainee til offentlig revision

Som trainee inden for offentlig revision kommer du tæt på den store udvikling, der i øjeblikket foregår i den offentlige sektor i Danmark. Du kommer med fra start til slut i store som små projekter, hvor du vil opleve, at du får mere ansvar, desto mere du lærer. Uanset hvor meget du lærer, vil du dog aldrig stå alene, og du har altid en mentor (og andre kollegaer) at læne dig op ad).

Bliv trainee i offentlig revision

 

Praktikant

Som praktikant hos BDO får du en grundig oplæring og kendskab til arbejdsgangene i et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse. Vi tilbyder en spændende og lærerig praktikperiode, hvor du sammen med et hold af praktikanter, og dine 1200 øvrige kolleger i BDO Danmark, vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste faglige og sociale rammer. Samtidig giver en praktikstilling hos BDO dig en unik mulighed for at kickstarte din karriere inden for rådgivnings- og revisionsbranchen.

Søg i København

Søg i Vejle, Kolding eller Haderslev