Mikkel Rokkjær - trainee

Mikkel, 22 år, trainee fra 2016-2018 hos BDO i Aarhus.

Hvorfor revisor?  

”Jeg har altid vidst, at fremtiden skulle indeholde noget med både tal og mennesker. Som revisor får jeg det bedste fra begge verdener. Jeg søgte stillingen som trainee i BDO, fordi det giver mulighed for at omsætte teori til praksis samtidig med et sideløbende studie,” fortæller Mikkel og tilføjer: ”Det bliver helt sikkert også hårdt at skulle læse HD ved siden af arbejdet, men jeg tror, at det praktiske arbejde giver en god forståelse, når jeg sidder på skolebænken.”

Hvordan er det at være trainee i BDO?

”Jeg er rigtig glad for at være trainee i BDO. Tonen er god, og jeg er blevet taget imod med åbne arme. Vi er som en lille familie i afdelingen, og vi laver mange aktiviteter sammen både i og udenfor arbejdstid. Kulturen i BDO er meget afslappet, og der er ikke så højt op til cheferne. Det gør, at jeg sagtens kan spørge dem til råds og få faglige inputs.”

Kan du fortælle om din hverdag som trainee i BDO?

”Selvom man er ung, når man starter som trainee, får man hurtigt meget ansvar. Jeg sidder med mange forskellige arbejdsopgaver og kunder, og det er sjovt at møde både de små enkeltmandsvirksomheder og de større selskaber med flere hundrede ansatte. Sideløbende læser jeg HD på universitetet to gange om ugen efter arbejde sammen med de andre trainees fra kontoret.”

Hvad har mentor- / mentorordningen betydet for dig?

”Mentorordningen har været altafgørende for, at jeg har fået en god start i BDO. Morten (red. mentor) stod klar til at tage imod mig den første dag, og vi har haft et rigtig godt samarbejde, ” fortæller Mikkel og tilføjer: ”Det er en stor tryghed, at der altid er én, man kan spørge om hjælp. Jeg kan spejle mig i Morten, og han er et godt forbillede. Jeg glæder mig til selv at blive mentor en dag, så jeg kan være med til at sikre, at kommende trainees får en lige så god start, som jeg har fået.”