• Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Du kan her få svaret på nogle af de typisk stillede spørgsmål om det at være trainee hos BDO. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR-afdelingen på trainee@bdo.dk.

Ja, vi ansætter både CMA'er, HA'er, finansøkonomer og lignende. Du kan også ansøge, hvis du blot har en gymnasiel baggrund. Alle er velkomne til at søge, og der vil altid blive foretaget en konkret vurdering af hver enkelt ansøger.
Under 'Hvor kan jeg blive trainee' kan du se, hvilke kontorer der søger.
Du kan ansøge fra nu og frem til 1. august. Traineeforløbet starter 1. september 2020.
Hvis kontoret ikke fremgår af stillingsopslaget, betyder det, at de ikke har ledige trainee-stillinger. Men du er altid velkommen til at søge uopfordret.
Ja, de fleste af vores kontorer ønsker, at du som trainee påbegynder en HD.
Ja, du kan finde vores praktikstillinger samme sted, hvor du finder vores trainee-opslag.
Lønnen som trainee er en individuel forhandling med din leder ud fra bl.a. din uddannelsesmæssige baggrund og din erhvervsmæssige erfaring.
Som udgangspunkt, nej. Når du sender din ansøgning, vil det være til stillingen som trainee 2020. Det sker dog, at der undtagelsesvis er nogle, der hopper fra. Derfor er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du er interesseret i de pladser, der eventuelt bliver ledige.