• Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Du kan her få svaret på nogle af de typisk stillede spørgsmål om det at være trainee hos BDO. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR-afdelingen på trainee@bdo.dk.

Ja, men vi ansætter oftest HHX, HA, Finansøkonomer el.lign. Men alle er velkomne til at søge, og der vil altid blive foretaget en konkret vurdering af hver enkelt ansøger.
Stillingsopslaget bliver løbende opdateret, med hvilke kontorer der har ledige trainee-stillinger.
Trainee-forløbet begynder 1. september. Det er muligt at søge fra august året før, du ønsker ansættelse.
Hvis kontoret ikke fremgår af stillingsopslaget, betyder det, at de ikke har ledige trainee-stillinger. Men du er altid velkommen til at søge uopfordret.
Ja, de fleste af vores kontorer ønsker, at du som trainee påbegynder en HD.
Som udgangspunkt, nej. Når du sender din ansøgning, vil det være til stillingen som trainee 2018. Det sker dog, at der undtagelsesvis er nogle, der hopper fra. Derfor er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du er interesseret i en af de pladser, der eventuelt bliver ledige.
Nogle af vores kontorer har praktikanter, hvorefter mange praktikanter begynder som trainee 1. september. Vi slår sjældent praktikstillinger op, men du er meget velkommen til at søge vores trainee-stillinger og oplys derfor i din ansøgning, at du er interesseret i en praktikplads. Alternativt er du også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via vores hjemmeside.
Lønnen som trainee er en individuel forhandling med din leder ud fra bl.a. din uddannelsesmæssige baggrund og din erhvervsmæssige erfaring.