Start din karriere i BDO

Tag dine første skridt mod en karriere inden for revision og rådgivning - bliv trainee i BDO.

Vi sørger for at klæde dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans. Vi skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Derfor investerer vi over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb. Det gør vi, fordi vi tror på, at du med de rette forudsætninger og muligheder kan blive fremtidens rådgivende revisor eller starte din karriere inden for business & outsourcing. 

Hos BDO har vi to forskellige traineestillinger: En som revisortrainee og en som digital kundekonsulent. I begge stillinger får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning, og du får mulighed for at arbejde med hele paletten af opgaver for kunder. Du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt et godt indblik i dansk erhvervsliv. Du kan læse meget mere om de to forskellige stillinger i stillingsopslagene nedenfor. 

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål.


Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores traineeforløb, eller hvis du bare gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Karina Schulz på [email protected] 

Bliv trainee i BDO

Vi søger mere end 100 trainees, der vil starte til september 2022Bliv revisortrainee


Bliv trainee indenfor business & outsourcing

Åben døren til en spændende karriere

Om uddannelsesforløbet, det sociale og hvad fremtiden kan bringe


Læs mere

Om forskellen på revision og business & outsourcing


Læs mere

<p hidden> </p> 

Livet som revisortrainee


Er en revisor altid omgivet af lommeregnere og tårnhøje stabler af regnskabsbøger? Og er gennemsnitsalderen på revisionsgangen altid over 50?

Tag med Anders Toft Bro på tur, når han besøger vores trainees for at finde ud af, om de mange fordomme om revisionsbranchen.


Mød en BDO trainee


Få et indblik i nogle af vores nuværende trainees’ hverdag, muligheder og ambitioner og mød en af deres mentorer.

Mød dem her

Er du i tvivl om noget?


Så kan du her få svar på ofte stillede spørgsmål om det at være trainee i BDO

Se vores FAQ

BDO Business Game

Med BDO Business Game kan studerende få indsigt i, hvordan det er at arbejde som rådgivende revisor.

Læs mere